Özgür Ozan'dan dikkat çeken paylaşım

Arka Sokaklar dizisinde oyuncu Özgür Ozan'ın hayat verdiği Hüsnü Çoban karakterinin akıbeti, dizinin 15. sezonunun başlamasından önce merak konusu oldu. Sevilen oyuncu Özgür Ozan'dan ise dikkat çeken bir paylaşım geldi. Ozan'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşım dizideki geleceği ile ilgili ipucu verdi.

Özgür Ozan'ın canlandırdığı Arka Sokaklar'ın sevilen karakteri Hüsnü Çoban'ın öldüğü iddiaları dizinin yeni sezona başlamasından hemen önce izleyenlerin araştırdığı konular arasındaki yerini aldı.

Özgür Ozan'dan dikkat çeken paylaşım

15. Sezonu ile izleyicilerle buluşacak dizinin sevilen karakteri Hüsnü Çoban, öldü iddiaları ile gündemdeki yerini aldı. Yapımın sevilen oyuncusu Özgür Ozan'ın canlandırdığı karakter 552. Bölümde koronavirüs teşhisi ile hastaneye kaldırılmıştı.

Özgür Ozan Instagram hesabından konuyla ilgili esprili bir paylaşım yaptı.

Özgür Ozan'dan dikkat çeken paylaşım - Resim : 2

Spor yaparken videosunu paylaşayan Özgür Ozan, "Duydum ki demişler benim için öldü, duysunlar ki kral geri döndü." yazdı.

Özgür Ozan'dan dikkat çeken paylaşım - Resim : 3

ÖZGÜR OZAN KİMDİR?

Özgür Ozan (d. 5 Ocak 1966, Bolu)[1][2], Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu.

İlk, orta ve liseyi Ankara Cumhuriyet Lisesi'nde tamamladı. Mezun olduktan sonra amatör tiyatrolarda çalıştı.[kaynak belirtilmeli] İzmir Devlet Tiyatrosu, İzmir Çocuk Tiyatrosu ve Uluslararası Tiyatro Topluluğu'nda çeşitli oyunlarda rol aldı. 1985 yılına kadar profesyonel olarak basketbol oynadı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nü bitirdi.

Bursa Devlet Tiyatrosu'nda oyunlarda rol aldı. İstanbul Pınar Çocuk Tiyatrosu'nda görev yaptı. Çocuklar Duymasın adlı dizide canlandırdığı, hafif kılıbık Selami karakteri ile tanınır hâle geldi. Hâlen Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde Başkomiser Hüsnü Çoban rolünü canlandırmaktadır. Özgür Ozan evli ve iki çocuk babasıdır.

Özgür Ozan'dan dikkat çeken paylaşım ile ilgili etiketler Arka Sokaklar Özgür Ozan hüsnü çoban hüsnü çoban ayrılıyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.