Özgür Deniz Cellat, Merve Boluğur ve Mert Aydın'ın el koyduğu altın kolyesine kavuştu

4 gün önce evlenen Merve Boluğur ile Mert Aydın, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan TikTok fenomeni Özgür Deniz Cellat'ın rızası olmadan boynundaki altın kolyeyi alıp takı kutusuna koymuşlardı. Cellat, çiftin düğününde boynundan çıkarıp zorla aldıkları kolyesine kavuştu.

Kısa süre önce aşk yaşamaya başlayan oyuncu Merve Boluğur (35) ile DJ Mert Aydın (35) 2 Ekim'de Fuat Paşa Yalısı'nda düzenlenen muhteşem bir düğüne evlendi. Çifti mutlu gününde yakın dostları yalnız bırakmadı. TikTok fenomeni Özgür Deniz Cellat da düğüne katılan isimler arasındaydı.

CELLAT'IN KOLYESİNE EL KOYDULAR

Düğünde Merve Boluğur'un nikah şahitliğini üstlenen Aslı Hünel yakın dostuna 65 bin TL değerinde 10 tam altın taktı. Düğünlerine Deniz Cellat'ın hediyesiz geldiğini gören çift şaşırtan bir hamlede bulundu. Merve Boluğur ve eşi, düğüne gelen arkadaşlarının boynundaki altın zincire el koydu.

Özgür Deniz Cellat, Merve Boluğur ve Mert Aydın'ın el koyduğu altın kolyesine kavuştu


Merve Boluğur & Mert Aydın çiftinin düğünlerine katılan fenomen Cellat’ın rızası olmadan boynundan çıkarıp takı kutusuna koydukları kolye çok konuşuldu. Mert Aydın, kolyeyi Cellat’a verirken, fenomende onun aracını üç günlüğüne aldı.

KOLYEYİ GERİ ALDI

Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Cellat, kolyeyi geri aldığnı ve bunun karşılığında ise Mert Aydın'dan arabasını ödünç olarak aldığını açıkladı. TikTok fenomeni paylaştığı videoda ''Arkadaşlar 3 gündür kolyem Mert'teydi. Şimdi ben de 3 günlüğüne ondan arabasını alıyorum.'' ifadelerini kullandı.

 

 

Özgür Deniz Cellat, Merve Boluğur ve Mert Aydın'ın el koyduğu altın kolyesine kavuştu ile ilgili etiketler Merve Boluğur Sosyal Medya mert aydın özgür deniz cellat
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.