Özgür Demirtaş domates 'terörü' ile fena çuvalladı!

Migros'ta tane olarak tek tek satışa sunulan pembe domates tartışmaları sürüyor. Söz konusu domateslerin "ekonomik kriz" nedeniyle bu şekilde satışa sunulduğunun öne sürülmesinin ardından domatesi terörle ilişkilendiren Özgür Demirtaş'a yanıt Nedim Şener'den geldi. Şener Demirtaş'a, "Domatesten terör örgütü icat eden iktisatçı olarak sizi Twitter trolü olarak izleyeceğim. Terör konusu ile ciddi olarak ilgilenirseniz yardımcı da olurum" diye yanıt verdi.

Migros Marketler zincirinde tek tek satışa çıkarılan 'özellikli pembe domates' tartışmaları devam ediyor.

Bu kapsamda, muhalif çevrelerin domateslerin "ekonomik kriz ve yüksek enflasyon" nedeniyle tane ile satıldığına yönelik yorumları büyük tepki topladı.

Sosyal medyada yapılan yorumlar sonrasında "Migros Hizmet" isimli  hesaptan konuya ilişkin açıklama geldi.

Söz konusu açıklamada, "İlgili ürün özellikli Pembe Domates olup, imhaların önlenmesi ve pandemi sürecinde hijyenik amaçlı yapılmış olsa da uygulama hatalı olmuş. Gerekli düzeltmeyi yapıyoruz. Geri bildiriminiz ve hassasiyetiniz için teşekkür ederiz" denildi.

Ancak bu açıklamanın ardından Migros Hizmet isimli hesabın Migros'la ilgisinin olmadığı öne sürüldü.

Özgür Demirtaş domates 'terörü' ile fena çuvalladı!

Domates tartışmalarına Ekonomist Özgür Demirtaş da katıldı. Demirtaş, "Biz fakir olabiliriz ama bak Batı'da da Domates tane tane satılıyor terör örgütünün de sonu geldi. Sıra bizi kıskanıyorlar'cılarda" şeklinde paylaşım yaptı.

Özgür Demirtaş domates 'terörü' ile fena çuvalladı! - Resim : 2

NEDİM ŞENER: DOMATESTEN TERÖR ÖRGÜTÜ İCAT EDEN İKTİSATÇI

Demirtaş'ın domates ve terörü ironi yaparak ilişkilendirmesine SuperHaber programcısı Nedim Şener'den yanıt geldi.

Şener, "Sayın Demirtaş domatesten terör örgütü icat eden iktisatçı olarak bundan sonra sizi twitter trolü olarak izleyeceğim. Yazıp silseniz de yine de takip edeceğim. Eğer terör konusu ile ciddi olarak ilgilenirseniz size yardımcı da olurum" dedi.

Özgür Demirtaş domates 'terörü' ile fena çuvalladı! ile ilgili etiketler Nedim Şener Migros Domates terör özgür demirtaş ekonomik kriz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.