Özgün o haberlere isyan etti!

Şarkıcı Özgün Uğurlu, Aksaray'da otizmli çocukların yuhalanması üzerine çıkan haberlere Instagram üzerinden tepki gösterdi.

Gün içerisinde Aksaray'da Merkez Mehmetçik İlkokulu’nda bir grup velinin, okulda otizmli çocukları istemediği için yuhalayarak protesto ettiği haberleri ortaya çıkmıştı. Şarkıcı Özgün bu haberler için duyduğu üzüntüyü Instagram'dan paylaştı.

2012'de Nida Uğurlu ile evlenen Özgün bu evlilikten Ediz adında Down sendromlu bir oğlu olmuştu.

Özgün söz konusu konuyla ilgili, Instagram hesabından konuyla ilgili paylaşım yapan başarılı müzisyen, “Bu nasıl bir terbiyesizlik, ukalalık, ahlaksızlık, kendini bilmezliktir. Sınıf kapattırmaya çalışmak, yuhalamak, farklı kapılardan okula aldırmak, farklı yemek saatleri. Eşit şartlarda eğitim, yaşamak, insan gibi yaşamak her bireyin hakkıdır. Sen kim oluyorsun arkadaş! Toplumumuzda asıl korkulması gereken bu ve bunun gibi zihniyetli insancıklardır. Senin evladına farklı gelişim gösteren bir çocuk paylaşmayı, kardeşliği, yardımlaşmayı, liderlik ruhunu, koşulsuz sevgiyi, insanlığı öğretir. Sen ne öğretiyorsun arkadaş” diyerek tepkisini dile getirdi.

Özgün o haberlere isyan etti! ile ilgili etiketler otizm Özgün down
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.