Özgü Namal'dan Azra Akın'a olay gönderme: '' 'Ben onlar gibi değilim!''

2014 yılında evlendiği eşi ve iki çocuğunun babası Ahmet Serdar Oral'ı 2020 yılında kaybeden Özgü Namal uzun zaman sonra tatil için geldiği Bodrum'da ortaya çıktı. Beyazlamış saçları ve bir hayli zayıflamış haliyle dikkat çeken Özgü Namal gazeteciler tarafından görüntülenince çılgına döndü. Özgü Namal, basın mensuplarına tepki göstererek, muhabirlere Azra Akın'ın oturduğu yeri gösterdi.

2014 yılında nikah masasına oturduğu nefes terapisti eşi Ahmet Serdar Oral'ı 6 Ekim 2020'de geçirdiği kalp krizi sonucu kaybeden Özgü Namal, Bodrum Ortakent’teki bir otelde görüntülendi. Uzun süredir herhangi bir projede yer almayan, gözlerden ve ekranlardan uzakta bir yaşam süren 43 yaşındaki oyuncu, beyazlamış saçları ve bir hayli zayıflamış haliyle dikkat çekti. Namal, yasal alandan görüntü alan basın mensuplarına tepki gösterdi.

Özgü Namal'dan Azra Akın'a olay gönderme: '' 'Ben onlar gibi değilim!''


"ÇOCUKLARIMI ÇEKEMEZSİN" DİYE SERT ÇIKTI

Eşini kaybetmenin acısını yaşayan Özgü Namal, uzun süre sonra Bodrum’da görüntülendi. Şezlongunda arkadaşları ile sohbet eden Özgü Namal, basın mensuplarının kendisini görüntülediğini fark edince tadı kaçtı. Hemen üstünü giyen oyuncu, çocukları Nefes ve Elem Su'yu yanına çağırarak, plajı terk etmek üzere yürümeye başladı. Namal, fotoğraflarını çeken gazetecilere ise "Çocuklarımı çekemezsin. Hemen buraya gel, gel Buraya" diyerek sert çıktı.

Özgü Namal'dan Azra Akın'a olay gönderme: '' 'Ben onlar gibi değilim!'' - Resim : 2


GAZETECİLERE AZRA AKIN'IN OTURDUĞU YERİ GÖSTERDİ

Gazetecilerin yanına gelmesine rağmen sakinleşmeyen oyuncu, "Çocuklarımı çekmeni istemiyorum. Burası özel bir alan, sen beni çekemezsin. Hemen sil o fotoğrafları" diyerek bağırdı.

Milliyet'te yer alan habere göre; "Özgü Hanım, sizi yasal alanlardan çekiyoruz. Lütfen sakin olun" cevabına daha da sinirlenen 43 yaşındaki oyuncu, çok tartışılacak bir polemiğe imza attı. Kendisi gibi Ortakent'deki otelde tatil yapan Azra Akın, aynı gün gündüz erken saatlerde eşi ve çocuğu ile görüntülenmişti. Muhabirlere Azra Akın'ın oturduğu yeri gösteren Özgü Namal, "Buradakiler kendi çocuklarının çekilmesini isteyebilir, kendi çocuklarını çektirebilir, ben istemiyorum. Çocuğumu çekemezsin, ben onlar gibi değilim" ifadelerini kullandı.

Özgü Namal'dan Azra Akın'a olay gönderme: '' 'Ben onlar gibi değilim!'' - Resim : 3


ÖZGÜ NAMAL'IN OĞLU: "GAZETEDE ÇIKMAK İSTİYORUM"

Sinirli bir şekilde plajdan ayrılan Namal'ın oğlu Nefes, gazetecilerin yanına gelerek, kısık sesle "Abi fotoğrafları bence silmeyin çünkü ben gazetede çıkmak istiyorum" diyerek herkesi tebessüm ettirdi. Öte yandan Özgü Namal'ın oğlu Nefes'in, annesinin neredeyse boyuna yetişmesi dikkat çekti.

Özgü Namal'dan Azra Akın'a olay gönderme: '' 'Ben onlar gibi değilim!'' - Resim : 4

2002 Türkiye ve Kâinat Güzeli Azra Akın, 2017 yılında nikâh masasına oturduğu Atakan Koru ve 2018'de kucaklarına aldıkları oğulları Demir ile Bodrum'da tatil yapıyor. Bir süredir setlerden uzak olan Azara Akın önceki gün eşi ve üç yaşındaki oğlu ile Bodrum Ortakent'deki bir otelde objektiflere yansıdı.

Özgü Namal'dan Azra Akın'a olay gönderme: '' 'Ben onlar gibi değilim!'' - Resim : 5

 

 

 

Özgü Namal'dan Azra Akın'a olay gönderme: '' 'Ben onlar gibi değilim!'' ile ilgili etiketler Azra Akın Özgü Namal Bodrum tatil Ahmet Serdar Oral
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.