Özge Ulusoy'dan şok sözler: "Mankenler gidip fakirle mi çıksınlar yani" / VİDEO

6 yıllık sevgilisi Hacı Sabancı'yla evliliğe giden ilişkisini bitiren Özge Ulusoy, dün Kıbrıs'taki Lefke Avrupa Üniversitesi'nde gençlerle söyleşi gerçekleştirdi. Ünlü manken özel hayatıyla ilgili sorulan bütün sorulara samimiyetle cevap verdi.

Duymayan Kalmasın programının haberine göre öğrenciler Türkiye'nin en zengin ailelerinden Sabancı'ların veliahtı Hacı Savancı'dan ayrılan Özge Ulusoy'a yüklendi. Söyleşide "Parasız yaşar mısınız?" sorusuna "Yaşardım tabii ki, benim sadece paraya ihtiyacım mı var!" diyen Özge Ulusoy'a bir öğrenci "Peki o zaman neden bütün mankenlerin zengin iş adamlarıyla olduğunu açıklar mısınız?" diye sordu. Gerilen Özge Ulusoy, "Niye bütün mankenler zengin iş adamlarıyla mı!.. Çağla (Şikel) Emre Altuğ’la evliydi. Bir şey söyleyeceğim. Mankenler gidip fakirle mi çıksınlar yani, anlamadım" diye tepki verdi. Bunun üzerine öğrenci "Niye sınıf farkı mı var?" cevabını verince güzel manken şöyle konuştu:

"Sen kız arkadaşı bulurken kendine onun da bir mesleği olsun, onun da ekmeğini elinden tutsun istemeyecek misin? Ha! Benim paraya ihtiyacım var gibi mi duruyor sence? Hiçbir zaman olmadı çok şükür. Allah kimseyi muhtaç etmesin."

AŞKI ANLATAN İLK KELİME "GÜVEN"

Kalbinin boş olduğunu da belirten Özge Ulusoy, söyleşi sırasında "Aşk gelecek diye ümit ediyorum yüce rabbimden... Aşkı üç kelimeyle tanımlarsam, eeee durun güven, yoksa aşk olmuyor herhalde ve ikinci sırada huzur..." şeklinde konuştu. Ünlü mankenin ilk sıraya güveni koyması son ilişkisinde ihanete uğradığı iddialarını yeniden akıllara getirdi.

asfasfasfsad_1

HACI'NIN TAKTIĞI LAKABI SİLDİ, ADINI DA ANMADI

Özge Ulusoy'a bir öğrenci evlilik teklifi etti ve Hacı Sabancı'nın kendisine taktığı "Çibekop" lakabını hatırlatarak 'Öğrencilik hayatınızda bir lakabınız var mıydı? Çünkü Hacı (Sabancı) bey fotoğrafınıza çinekop yazmıştı. O yüzden soruyorum. İkinci sorum da benimle evlenir misiniz?" dedi. Bu sorulara Özge Ulusoy'un yanıtı şu oldu:

"Çok yakışıklısın maşallah. Allah sahibine bağışlasın. Sosyal medyadan bu ara günde 5 – 6 tane ortalama evlilik teklifi alıyorum. Tabii ki yeni bir süreçten çıktığım için tahminen... Onun için biraz zaman var. daha çok yeni her şey... Çok teşekkür ederim. Onun dışında ‘Uzun fıstık’tı benim lakabım... O ‘çinekop’ tamamen onun (Hacı Sabancı) esprisiydi. Benim lakabım uzun fıstık... Çinekop yok."

Azge_ulusoy

ÖZGE ULUSOY KİMDİR?

28 Ekim 1982 doğumlu Özge Ulusoy ilkokuldan sonra hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Klasik Bale Bölümü sınavlarını kazanarak ortaokul-lise hayatına orada devam etti. Üniversitenin ilk iki yılını da aynı okulda okuyarak üçüncü sınıfta yatay geçişle Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'na geçti. Orada da bir yıl eğitim aldıktan sonra son senesinde sınıf atlayarak Klasik Bale Bölümü'nden mezun oldu. Miss Turkey 2003 ikincisi olduğu ve profesyonel mankenliğe adım attığı yıl eğitim hayatına da yeniden atıldı ve Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Yönetimi Bölümü'nü kazanıp eğitimine ikinci bir üniversite okuyarak devam etmeye başladı. Bu okuldan 2007 yılında mezun oldu.

Önce 2006 yılında ilk sezonda daha sonra 2008 yılında üçüncü sezonda, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, Kanal D'de yayınlanan polisiye dizisi Arka Sokaklar'da rol almaya başladı ve bir sezon boyunca "Yeliz Öğretmen" karakterini canlandıran Özge Ulusoy, 2010 yılında ise star TV'nin Ateşe Yürümek adlı dizisinde Yavuz Bingöl, Ahu Türkpençe ve Şerif Sezer'le birlikte rol aldı. 2011 yılında, kendisinin ilk sinema filmi olan Kutsal Damacana: Dracoola'da başrolde oynadı. Ona yine başrolde ersin korkut ve Şahin Irmak eşlik etti. Aynı zamanda rock grubu Badem'in Sen Ağlama, Kalpsiz, Geceyedir Küsmelerim ve Yorgunum kliplerinde rol aldı. İlker İnanoğlu ile yıllarca beraberliği uzun süre konuşulan manken Özge Ulusoy, ünlü Amerikan formatı Survivor'ın Türk versiyonu olan, Show TV'de yayınlanan ve prodüksiyonu Acun Medya tarafından yapılan Survivor Ünlüler-Gönüllüler adlı reality television game show programında Ünlüler Grubu'nda 2 Nisan 2011 tarihinden 6 Haziran 2011 tarihine kadar Dominik Cumhuriyeti'nde yarışmış ve yarışmaya beşinci olarak veda etmiştir.Yarışmadan döndükten bir süre sonra popüler tv programı bugün Ne Giysem? de yarışmacıların hazırlanıp jüri önüne gönderildiği Uğurlu Oda'yı yönetti.Daha sonra ise Uğurlu Oda'yı bırakıp jüri koltuğuna geçmiştir.

İzmirli bir ailenin en küçük çocuğu olan Özge Ulusoy'un ablası, Bahçeşehir Üniversitesi'nde ve Marmara Üniversitesi'nde doçent öğretim üyesidir, annesi Ankara'da belediye başkanlığı yapmıştır, babası ise emekli askerî hâkimdir.

Özge Ulusoy'dan şok sözler: "Mankenler gidip fakirle mi çıksınlar yani" / VİDEO ile ilgili etiketler Özge Ulusoy Hacı Sabancı söyleşi fakirle mi çıksın fakir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.