Özge Ulusoy sosyal medya reklamları sayesinde Faruk Çolakoğlu ile gittiği İtalya tatilini ucuza getirdi

39 yaşındaki model Özge Ulusoy, Instagram’daki 2.1 milyon takipçisi ve şöhreti sayesinde tatil için gittiği İtalya’daki bir otelden yüzde 30 indirimi kaptı. Ünlü model, sevgilisi Faruk Çolakoğlu ile gittiği geceliği 70 bin TL olan otele indirim sayesinde 50 bin TL ödedi.

Sosyal medyayı en aktif kullanan isimlerin başında gelen model Özge Ulusoy,
2.1 milyon takipçisinin olduğu Instagram'dan yaptığı reklam iş birlikleri sayesinde şimdi de sevgilisi Faruk Çolakoğlu ile İtalya'nın yolunu tuttu. Daha önce da ücret almadan reklam karşılığı dudak dolgusu yaptıran Ulusoy bir otelle anlaştı.

70 BİN T YERİNE 50 BİN TL ÖDEDİ

Takvim Saklambaç'ta yer alan habere göre; Takipçi sayısının fazlalığı sayesinde yurt dışında da iş yapan Özge Ulusoy, Portofino'daki çok ünlü bir otelden yüzde 30 indirim kaptı. Güzel model, dünyaca ünlü yıldızların da müdavimi olduğu otelin gecelik olan 70 bin TL ücretini 50 bin TL'ye düşürdü.

 Özge Ulusoy sosyal medya reklamları sayesinde İtalya tatilini ucuza getirdi

Bu arada güzel model, tatilde de değeri yaklaşık 300 bin TL'yi bulan çantalarıyla şovunu yaptı. Ünlü model, 38 bin dolar yani yaklaşık 600 bin TL'lik çantasına da İtalya havası aldırdı. Özge Ulusoy, İtalya'daki otelden indirimi Instagram'da yaptığı reklam paylaşımları sayesinde kaptı.

 

 

Özge Ulusoy sosyal medya reklamları sayesinde Faruk Çolakoğlu ile gittiği İtalya tatilini ucuza getirdi ile ilgili etiketler Özge Ulusoy Sosyal Medya İtalya tatil Faruk Çolakoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.