Özge Ulusoy, Hacı Sabancı konusundaki sessizliğini bozdu!

Hacı Sabancı ile Özge Ulusoy’un ayrılık nedeniyle ilgili ayrıntılar son günlerin en çok konuşulan konularından biriydi. İddialara göre; Hacı Sabancı sevgilisi Özge’nin telefonunu karıştırdı. Annesi Arzu Sabancı ile ilgili hoş olmayan yazışmaları okudu. Hacı, Özge ve annesi Armağan Ulusoy arasındaki mesajları okur okumaz Özge Ulusoy’u terk etti.

Son günlerin konuşulan ismi Özge Ulusoy, dün katıldığı özel bir davette gazetecilerin "Hacı Sabancı’nın yaptığı açıklamalar hakkında ne düşüyorsunuz?" sorusu karşısında “ Benim için tabi ki üzücü. İkincisi biz çok uzun süren bir ilişki yaşadık. İlişkimiz boyunca da birçok şey yazıldı çizildi. Ben ilişkimiz boyunca konuşmadım. Aradan yedi ay geçti, bugün de bu konuyla ilgili hiç bir şey konuşmayacağım” dedi.

NE OLMUŞTU?

"Başımda bu karı oldukça evlenemeyiz. Ben sanki onun düşmanıyım. Artık Hacı'dan ne kopartırsam iyi. Londra'da bile rahat vermedi anası!" Sabancı, hemen Ulusoy'a mesajı gösterip hesap sordu. Tek kelime edemeden gözyaşlarına boğulan mankene "Beni sevdiğini sanmıştım; ama yanılmışım" diyen iş adamı, Ulusoy'u odada bırakıp soluğu ABD'deki arkadaşlarının yanında aldı.

HER ZAMAN ARKANDAYIM

Oğullarının ilişkilerine karışmak yerine birlikte oldukları kadınları baş tacı ettiğini söyleyen Arzu Sabancı, yaşanan bu çirkin olayın ardından Hacı Sabancı'ya 'Senin her zaman arkandayım' dedi.

Kendisini istemediği öne sürülen Arzu Sabancı için küfürlü konuşan Ulusoy ise iddialar için "Biten bir aşkın ardından söyleyecek bir şey yok" ifadesinde bulundu.

Özge Ulusoy, Hacı Sabancı konusundaki sessizliğini bozdu! ile ilgili etiketler Arzu Sabancı Özge Ulusoy Hacı Sabancı Aşk ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.