Özge Ulusoy evlilik hakkında ne düşünüyor?

Evlilik konusunda acele etmediğini ifade eden Ulusoy, bu konuda ailesinin de baskı yapmadığını söyledi.

Antalya'da bir gelinlik firmasının düzenlediği defileye katılan ünlü manken Özge Ulusoy, magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı.

7ffc3847be2efc1b431558e979e504e7

ACELE ETMİYOR

Evlilik konusunda gelen bir soruya cevap veren Ulusoy, bu konuda aceleci olmadığını belirtti.

EVLEN BASKISI YOK

Evliliğin nasip kısmet işi olduğunu söyleyen Özge Ulusoy, "Bizim aile geleneklerimizde evlen baskısı yok. Ben evliliğin nasip kısmet işi olduğuna inanıyorum. Acele etmiyorum" diye konuştu.

59f9bcc561361f0af8eca609

YOUTUBER OLUYOR!

Özge Ulusoy dijital medya sektörüne Youtube ile iddialı bir giriş yapıyor. İşte ünlü modelin Youtube kanalında yer alacak içerikler...
Nedir, Neden, Pokito, Mühendis Kafalar, ScribaTV gibi birçok başarılı Youtube kanalını üreten dijital içerik şirketi 321 Media ile ortak hayata geçen yeni Youtube kanalında Özge Ulusoy kafaları kurcalayan “Nasıl” sorularını en samimi haliyle cevaplıyor olacak.

Youtube’daki Özge Ulusoy’un sunduğu “Nasıl” kanalında her hafta birbirinden renkli ve eğlenceli konular işlenecek. Ana teması “nasıl” sorularına yanıt aramak olan kanalda zaman zaman sosyal konulara değinilirken zaman zaman da hayatı kolaylaştıran ufak ipuçları ve pratik bilgiler işlenecektir.

Videolar 4-5 dakika arası olup birbirinden farklı birçok konuda izleyicileri bilgilendirirken eğlendirecek. Özge Ulusoy samimiyeti ve doğallığıyla hayatından birçok eğlenceli hikâyeyi izleyicilerle paylaşacak.

Özge Ulusoy evlilik hakkında ne düşünüyor? ile ilgili etiketler Özge Ulusoy YouTube Aşk evlilik kanal nasıl
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.