Özge Ulusoy ekranlara geri dönüyor!

Güzelliği kadar gündemde çok fazla yeri bulunan Özge Ulusoy ekrana dönmeye hazırlanıyor. Güzel manken Kanal D'de magazin programı sunacak.

Son dönemde adı gündemde fazlaca olan ve "mankenler neden hep zengin iş adamlarıyla çıkıyor?" sorusuna "gidip fakirlerle mi çıksınlar,anlamadım" cevabyla oldukça konuşulan Özge Ulusoy ekranlara geri dönüş yapıyor.
Özge Ulusoy, Kanal D'de hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanacak Magazin D Yaz programını sunacak. Program, yaz boyunca hafta içi hergün ve gündüz kuşağında Kanal D'de yayınlanacak.

Arka Sokaklar, Senin Uğruna, Dilek Ağacı, Ateşe Yürümek, Türk'ün Uzayla İmtihanı, Kutsal Damacana ve Romantik Komedi isimli dizi ve sinema filmlerinde rol alan ünlü manken daha önce Show TV'de yayınlanan magazin programı Heyecanlı ve moda programı Bugün Yıldız Benim'de sunuculuk yapmıştı.

Özge Ulusoy ekranlara geri dönüyor! ile ilgili etiketler Özge Ulusoy Kanal D magazin d proğram sunacak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.