Özge Sabuncu, Cem Yılmaz'ı unutamadı!

Bir dargın bir barışık ilişkileri 3 ay önce sona eren Özge Sabuncu'nun aklı ünlü komedyen Cem Yılmaz'da kaldı. Yılmaz'dan haberdar olmak için 'cemyilmaz' etiketini takibe alan Sabuncu'nun kısa sürede takipten çıkması gözden kaçmadı.

Dünyaca ünlü bir kozmetik markasının ürün müdürü olan Özge Sabuncu, Defne Samyeli ile aşk yaşamaya başlayan Cem Yılmaz'ı Instagram'da engellemişti. Eskiye sünger çekemeyen Sabuncu'nun, Instagram'da komedyenin etiketlerini takip etmesi "Aman Defne görmesin" dedirtti.

Eski aşkından haberdar olmak için 'cemyilmaz' etiketini takibe alan Özge Sabuncu'nun kısa süre sonra takibi bırakması dikkati çekti. Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Hello Dergisi'ne verdiği röportajda, 3 aydır birliktelik yaşadığı sunucu Defne Samyeli'ni anlatmıştı.

Özge Sabuncu, Cem Yılmaz'ı unutamadı!

Özge Sabuncu, Cem Yılmaz'ı unutamadı! - Resim : 2

"AŞK YARADI LAFLARI DUYUYORUM"

Cem Yılmaz, "Dostlardan 'aşk yaradı' gibi laflar duyuyorum. Defne şahane bir insan. Çok iyi anlaştığım biriyle, çok olgun bir birliktelik yaşıyorum. Muhabbetimiz çok değerli" demişti.

Yazın aşk bombasına imza atan 45 yaşındaki oyuncu, "Bizi kıymetli kılan şey benim onu, onun beni beğenmesi değil. İkimiz birlikteyken kendimizi ne kadar iyi hissettiğimiz" sözleriyle, sevgilisi Defne Samyeli'ne övgüler yağdırmıştı.14 yaşındaki Derin Talu ise annesinin Cem Yılmaz’la yaşadığı ilişki hakkında, “Cem Yılmaz’ı seviyorum” demekle yetinmişti.

Özge Sabuncu, Cem Yılmaz'ı unutamadı! - Resim : 3

Özge Sabuncu, Cem Yılmaz'ı unutamadı! ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Defne Samyeli özge sabuncu unutamadı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.