Özge Özpirinçi ile Burak Yamantürk'ün kızları Mercan ilk kez görüntülendi

2014 yılında 'Tatar Ramazan' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan oyuncu çift Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk geçtiğimiz Eylül ayında evlenmiş, evlendikten yaklaşık 3 ay sonra kızları Mercan'ı kucaklarına almanın mutluluğunu yaşamışlardı. Oyuncu çiftin bebekleri ilk kez görüntülendi.

36 yaşındaki oyuncu Özge Özpirinçci, 7 yıldır birlikte olduğu kendisinden 2 yaş büyük olan meslektaşı Burak Yamantürk ile hamileliğinin altıncı ayında nikah masasına oturmuştu. Oyuncu çift geçtiğimiz Kasım ayında bebeklerinin dünyaya gelmesiyle ilk kez anne - baba olmanın heyecanını yaşadılar.

Özge Özpirinçi ile Burak Yamantürk'ün kızları Mercan ilk kez görüntülendi

Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, kızları Mercan’la birlikte Yeniköy'de görüntülendi.

YAKAMOZ S-245'İN KUTLAMA YEMEĞİNE NEDEN KATILMADI?

Özge Özpirinçci, Kıvanç Tatlıtuğ’la başrolünü paylaştığı 20 Nisan'da Netflix'te yayına giren Yakamoz S-245’in kutlama yemeğine neden katılmadığı sorusu üzerine dizinin yapımcısının kendisine dava açtığı iddialarını yalanlayarak, kızı Mercan ile ilgilendiğini dile getirdi. Özpirinçci konu ile ilgili "Nasıl katılayım, iki üç saatte bir emziriyorum” dedi.

Özge Özpirinçi ile Burak Yamantürk'ün kızları Mercan ilk kez görüntülendi - Resim : 2

Özge Özpirinçi ile Burak Yamantürk'ün kızları Mercan ilk kez görüntülendi - Resim : 3

 

 

 

Özge Özpirinçi ile Burak Yamantürk'ün kızları Mercan ilk kez görüntülendi ile ilgili etiketler Özge Özpirinçci burak yamantürk Mercan Yamantürk Yakamoz S-245
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.