Özge Özpirinçci rolünü Serenay Sarıkaya'ya kaptırdı

Netflix'te yayınlanan Yakamoz S-245 dizisinde partner olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinççi Ay Yapım imzalı yeni uyalarlama dizisi olacak Aile için bir araya gelmişti. Ancak son anda oyuncu değişikliğine gidildi. Özge Özpirinçci'nin yerine Serenay Sarıkaya geldi.

Show TV'de ekrana gelecek olan 'Aile' dizisinin başrolü için Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci ile anlaşma yapılmıştı. Özge Özpirinçci son anda Aile dizisinde kadro dışı kaldı.


Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Özge Özpirinçci geçtiğimiz günlerde Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte “Aile” dizisinde rol alacağını açıklamıştı. Ancak bomba bir gelişme oldu. Özpirinçci son anda kadro dışı kaldı.

Yapımcı Kerem Çatay daha önce “Yakamoz S-245” dizisinde partner olan Kıvanç Tatlıtuğ ile Özge Özpirinçci’yi bir araya getirmekten vazgeçti.


YERİNE SERENAY SARIKAYA GELDİ

Aile’deki psikolog Devin rolünün Serenay Sarıkaya’nın olduğu öğrenildi. Bir yaşındaki bebeğiyle beraber Bodrum’daki evini kapatıp İstanbul’a dönen Özpirinçci’nin yaşanan son dakika gelişmesi üzerine büyük şaşkınlık yaşadığı kulislerde konuşuluyor.

'AİLE' DİZİSİ HAKKINDA


Ahmet Katıksız'ın yöneteceği dizinin senaryosunu Hakan Bonomo kaleme aldı. Dizinin başrollerinde ise Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya yer alıyor.

The Sopranos dizisinden uyarlanacak 'Aile' dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ; Volta isimli bir gece kulübünü işleten Aslan karakterini canlandıracak. Serenay Sarıkaya ise Aslan'ın ailesini tedavi etmeye çalışan psikolog Devin rolüne hayat verecek.


Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yanı sıra Canan Ergüder, Yurdaer Okur, Emel Göksu, Yüsra Geyik, Nizam Namidar, Umutcan Ütebay, Muharrem Türkseven gibi isimler de kadroda yer alacak.

 

 

Özge Özpirinçci rolünü Serenay Sarıkaya'ya kaptırdı ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Özge Özpirinçci Kıvanç Tatlıtuğ
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.