Özge Özder ne zaman doğum yaptı? Sadakatsiz Derya kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Derya karakterini oynayan Özge Özder ne zaman doğum yaptı merak ediliyor. Özge Özder'in kim olduğu ve kaç yaşında olduğu sorularının yanıtını arayanlar Sadakatsiz doğum yapan oyuncu Özge Özder'in hayatını araştırıyor.

Özge Özder ne zaman doğum yaptı? Kanal D ekranlarının Çarşamba akşamları yayınlanan dizisi Sadakatsiz yeni bölümü ile 7 Nisan 2021 akşamı ekrana geldi. Dizide Derya karakterini canlandıran Özge Özder kimdir?

ÖZGE ÖZDER NE ZAMANA DOĞUM YAPTI?

Ünlü oyuncu Özge Özder ile eşi Sinan Güleryüz'ün kızları Luna, dünyaya geldi. İlk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Özder, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kucağımızdasın artık... Hoş geldin ay kızım" ifadelerini kullandı.

Sadakatsiz dizisinde 'Derya' karakterine hayat veren Özge Özder'in annelik heyecanı! 2018 yılında müzisyen Sinan Güleryüz ile nikah masasına oturan Özge Özder 11 Şubat 2021'de doğum yaptı.

Oyuncu Özge Özder anne oldu

Bebeklerine 'Luna' adını veren ikili, mutluluklarını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dile getirdi.

Özge Özder ne zaman doğum yaptı? Sadakatsiz Derya kimdir? ile ilgili etiketler HDP özge özder ne zaman doğum yaptı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.