Özge Gürel kimdir? Kaç yaşında? Sevgilisi kim?

Kiraz Mevsimi dizisiyle hafızalara kazınan güzel oyuncu Özge Gürel, dizideki rol arkadaşı Serkan Çayoğlu ile uzun süredir aşk yaşıyor. Beyazperdede “Annem” filmi ile izleyici karşısına çıkan Özge Gürel, özel hayatı ve iş hayatı ile de konuşulmaya devam ediyor. Peki, Özge Gürel kimdir? Kaç yaşında? Sevgilisi kim? Detaylar haberimizde...

Sumru Yavrucuk’la başrolünü paylaştığı ‘Annem’ filmiyle adından söz ettiren oyuncu Özge Gürel, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Sevgilisi Serkan Çayoğlu'nu bekletip gazetecilerle muhabbet eden Gürel, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Özge Gürel, evlilik sorularını “Arkadaşlar ailelerimiz zaten tanıştı, şu anda iyiyiz. Böyle bir karar alırsak, ilk size açıklarım” diye yanıtladı. Peki, Özge Gürel kimdir? Kaç yaşında? Sevgilisi kim? Detaylar haberimizde...

Özge Gürel kimdir? Kaç yaşında? Sevgilisi kim?

ÖZGE GÜREL KİMDİR?

5 Şubat 1987 yılında İstanbul Silivri’de doğan Özge Gürel’in annesi ev hanımı babası ise emeklidir. İlk ve orta öğrenimini Silivri’de tamamlayan genç oyuncu Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümünü yarıda bırakmış ve oyuncu olma hayallerini gerçekleştirmeye koyulmuştur. Önce oyunculuk sonra da oyuncu yönetimi dersleri alan Özge Gürel, kısa sürede yapımcıları dikkatini çekti. Şimdiler hala şan, dans ve diksiyon derslerine devam ettiğini söylüyor.
İlk deneyimini “Kızım Nerede” dizisindeki “Zeynep” karakteriyle edinen oyuncu böylece televizyon dünyasına adım atmış olur. Daha sonra “Huzur Sokağı”nda “Melisa” ve “Muhteşem Yüzyıl”da “Rana Hatun” rolleriyle yer almıştır.

2014 yılında sevilen dizi “Medcezir” de “Ada” rolüne hayat vermiştir.

İlk başrolü “Kiraz Mevsimi”yle oldu.

Özge Gürel kimdir? Kaç yaşında? Sevgilisi kim? ile ilgili etiketler 2019 dizi film Özge Gürel Serkan Çayoğlu Aşk Etiler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.