Özge Borak sosyal medyadan aşkını paylaştı...

Özge Borak sevgilisi Berkay Tahmaz'la çekilmiş samimi bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Oyuncu Özge Borak yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu sevgilisiyle çekilmiş samimi bir fotoğrafını paylaştı. Ata Demirer’le olan evliliğini bitirdikten sonra uzun bir süre adı yeni bir aşkla anılmayan Borak, iki yıldır sürdürdüğü ilişkisini nikah masasına taşımaya niyetli gibi görünüyor.

ozge-borak-ic

Borak sevgilisiyle sarmaş dolaş göründüğü kareyi ‘İyi ki’ notuyla paylaştı ve bir kalp emojisi koydu.

5158

Birlikte rol aldıkları “Eyvah Eyvah” sinema filminde yakınlaşarak hayatlarını birleştirme kararı alan Ata Demirer ve Özge Borak, 2 yıl önce ani bir kararla yollarını ayırmışlardı. Özge Borak, ilk evliliğini Bülent Şakrak ile yapmış ve 2010 yılında boşanmıştı.

dc5hur-5wosig67vuu1c4u587qq_layout

Sevgilisi Berkay Tahmaz ile birlikte mutlu beraberliği, "Özge Borak; Bülent Şakrak ve Ata Demirer'den sonra 3. evliliğine koşuyor" dedirtti.

Özge Borak sosyal medyadan aşkını paylaştı... ile ilgili etiketler Özge Borak Ata Demirer Bülent Şakrak evlilik Instagram berkayyahmaz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.