ÖZET | UEFA Konferans Ligi Kupası Roma'nın! Roma 1-0 Feynoord

Roma - Feyenoord maçının detayları HTSPOR'da! Bu sezon ilk kez düzenlenen UEFA Konferans Ligi'nde final heyecanı yaşandı; kazanan Jose Mourinholu Roma oldu! İtalyan ekibi, Feyenoord'u Zaniolo'nun golüyle 1-0 mağlup ederek Konferans Ligi'nde şampiyon oldu

Roma ile Feyenoord bu sezon ilk kez düzenlenen UEFA Konferans Ligi'nin finalinde karşı karşıya geldi.

Mücadelede dakikalar 32'yi gösterirken ceza sahasına gönderilen topu Feyenoord savunması ıskaladı; Zaniolo göğsüyle kontrol ettikten sonra sol ayağıyla vuruşunu yaptı ve skor 1-0'a geldi.

Golden sonra Feyenoord rakip kalede ciddi bir baskı kurup çok sayıda pozisyona girse de Rui Patricio ve Roma savunması gole izin vermedi ve mücadele İtalyan ekibinin 1-0'lık üstünlüğüyle noktalandı.

Kariyerinde 2'şer Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi şampiyonluğu bulunan Roma'nın Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, kupa koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi.

1961'de Fuar Şehirleri Kupası'nda elde ettiği şampiyonluk dışında Avrupa kupalarında başarısı bulunmayan Roma, Mourinho'nun tecrübesiyle bir ilki de yaşadı.

 

İLK 11'LER!

ROMA: Patricio; Zalewski, Ibanez, Smalling, Mancini, Karsdorp; Zaniolo, Pellegrini, Cristante, Mkhitaryan; Abraham.

FEYENOORD: Bijlow; Malacia, Senesi, Trauner, Geertruida; Til, Aursnes, Orkun; Nelson, Sinisterra, Dessers.

HAKEM: Istvan Kovacs
STAT: Air Albania Stadyumu
SAAT: 22.00
YAYIN: EXXEN, TV 8,5

ÖZET | UEFA Konferans Ligi Kupası Roma'nın! Roma 1-0 Feynoord ile ilgili etiketler konferans ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.