ÖZET | Leipzig ile Atalanta 1-1 berabere kaldı

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Merih Demiral'in forma giydiği Atalanta, deplasmanda Leipzig ile 1-1 berabere kaldı.

UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Alman ekibi Leipzig ile İtalyan ekibi Atalanta karşılaştı. Milli futbolumuz Merih Demiral'in mücadele ettiği Atalanta, ilk maçta deplasmanda kazanarak avantajı elde etmek istedi.

Mücadele 1-1 sona erdi. Merih Demiral karşılaşmada 90 dakika sahada kaldı. Atalanta 17. dakikada Luis Muriel ile 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekip ise 58. dakikada Willi Orban ile 1-1'lik eşitliği sağladı. Leipzig'de Andre Silva, 57. dakikada penaltı atışından yararlanamadı.

Karşılaşmanın rövanşı 14 Nisan'da İtalya'da oynanacak.

Merih 90+1'de topu çizgiden çıkardı!

90+1' Leipzig sol köşeden korner kullandı. Ceza sahası içerisinde yaşanan karambolde son dokunan Mukiele oldu. Ancak Merih çizgiden topu çıkararak gole izin vermedi. 

ÖZET | Leipzig ile Atalanta 1-1 berabere kaldı ile ilgili etiketler Merih Demiral atalanta leipzig
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.