ÖZET | Galatasaray son iç saha maçında kazanmayı bildi! Galatasaray 3-2 Adana Demirspor

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray evinde Adana Demirspor'u ağırladı. Sarı kırmızılı ekip mücadeleyi 3-2 kazandı. Galatasaray'ın gollerini Gomis(2) ve Kerem Aktürkoğlu kaydederken Adana Demirspor'un gollerini Yunus Akgün ve Mario Balotelli kaydetti.

 

Galatasaray Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık sezonun 37. haftasında sahasında Adana Demirspor'u ağırladı. Galatasaray'ın gollerini Bafetimbi Gomis (2) ve Kerem Aktürkoğlu kaydetti. Adana ekibinin gollerini ise Yunus Akgün ve Mario Baletolli kaydetti. Sarı kırmızılılar, Nef Stadyumu'nda bu sezon son maçına çıktı. Galatasaray bu sonuçla puanını 51 yaparken Adana Demirspor 52 puanda kaldı. Galatasaray gelecek hafta Antalyaspor deplasmanında mücadele edecek. Adana Demirspor ise Göztepe'yi ağırlayacak. 

YUNUS AKGÜN SEVİNMEDİ

Galatasaray'ın, Adana Demirspor'a kiraladığı genç futbolcu 9. dakikada fileleri havalandırmasının ardından gol sevinci yaşamadı. Galatasaray tribünleri Yunus Akgün'ü alkışladı.

Yunus Akgün, sezonun ilk yarısında Adana'daki maçta da Galatasaray'a iki gol atmıştı.

21 yaşındaki futbolcu, 10 gün sonra Galatasaray'a geri dönecek.

BELHANDA ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ

Galatasaray 'ın eski futbolcusu Younes Belhanda, Adana Demirspor formasıyla Nef Stadyumu'nda eski takımına rakip oldu. Sarı-Kırmızılı taraftarlar, Faslı oyuncuyu tribünlere çağırarak alkışlarla tezahüratlarda bulundu. Belhanda, Sarı-Kırmızılı taraftarların yoğun tezahüratları sonrasında taraftarlara üçlü çektirdi.

2017'de dönemin teknik direktörü Igor Tudor'un yoğun isteği üzerine Dinamo Kiev'den 10 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen ve Sneijder'in ardından Galatasaray'ın yeni 10 numarası olan Belhanda, zaman zaman taraftarla yaşadığı tartışmaların ardından tepkilere neden olmuştu.

Sneijder gibi efsane bir 10 numaranın ardından formayı sırtına geçiren Belhanda, kendisinden isteneni zaman zaman sahaya yansıtsa da beklenen katkıyı sağlayamadı. Toplam 131 resmi karşılaşmaya çıkan ve 22 kez fileleri havalandıran Fas'lı, rakip filelere 22 gol bıraktı, 2 Süper Lig , 1’er de Ziraat Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa sevinci yaşadı.

MAÇTAN DAKİKALAR

74' GOL!  Babel kesti, Gomis attı ancak gol ofsayt olduğu gerekçesi ile iptal edildi. 

68' GOL! Adana Demirspor Mario Balotelli'nin frikikten attığı enfes gol ile farkı bire indiriyor.

63' GOL! Kerem Aktürkoğlu çevirdi Gomis attı. Galatasaray farkı ikiye çıkardı! 

 

55' GOL! Galatasaray Kerem Aktürkoğlu'nun attığı gol ile Adana Demirspor karşısında 2-1 öne geçti.

49' Rakiplerinden hızla sıyrılarak topla ilerleyen Yunus Akgün'ün ceza sahası yayından yaptığı yerden vuruş Victor Nelsson'dan döndü.


30' GOL! Galatasaray, Gomis ile eşitliği yakalıyor. 

29' Galatasaray penaltı kazandı


12'
Adana Demirspor Mario Balotelli ile gole yaklaştı. Ceza sahası dışı sağ çaprazda topla buluşan Mario Balotelli sol ayağı ile yaptığı plase vuruşu üst direkten dönüp tekrar sahaya döndü.

9' GOL! Yunus Akgün'ün golü ile deplasman ekibi 1-0 öne geçiyor!

2' Halil Dervişoğlu'nun sol kanattan Gönderdiği yerden ortasında Samet Akaydin Bafetimbi Gomis'ten önce davranarak topu uzaklaştırıyor. Dönen topu önünde bulan Ryan Babel'in passında Berkan Kutlu'nun gelişine vuruşu Adana Demirspor savunmasından dönüyor.

1' Sarper Barış Saka ilk düdüğü çaldı, mücadele başladı.

 

 

11'LER

Galatasaray:
Muslera, Boey, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Pulgar Berkan, Babel, Kerem, Halil, Gomis.

Adana Demirspor:

Muric, İsmail, Samet, Tayyib, Rassoul, Gökhan, Sinan, Belhanda, Bjarnason, Yunus, Balotelli

ÖZET | Galatasaray son iç saha maçında kazanmayı bildi! Galatasaray 3-2 Adana Demirspor ile ilgili etiketler Galatasaray Adana Demirspor
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.