ÖZET | Frankfurt - Barcelona maç sonucu: 1-1

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Barcelona, Almanya deplasmanında Frankfurt ile 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi ekibin golü Ansgar Knauff'tan gelirken, Katalan ekibi İspanyol yıldız Ferran Torres'le golü buldu. Frankfurt'ta Lucas Melo 78. dakikada kırmızı kart gördü.

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Frankfurt ile Barcelona karşılaştı.

Ev sahibi ekip maça, Trapp, Tuta, Hinteregger, Ndicka, Kanuff, Jakic, Sow, Kostic, Lindström, Kamada ve Borre 11'iyle başladı. ÖZET | Frankfurt - Barcelona maç sonucu: 1-1

Konuk takım ise, Ter Stegen, Araujo, Eric Garcia, Pique, Jordi Alba, Pedri, Busquets, Gavi, Adama Traore, Ferran Torres ve Aubameyang 11'iyle sahada yer aldı.

Galatasaray 'ı İstanbul'da eleyen Katalan ekibi, bu kez Almanya Bundesliga ekiplerinden Frankfurt'la eşleşti. Karşılaşmanın ilk yarısında ortada bir oyun oynandı. İlk yarıda iki takım da aradığı golü bir türlü bulamadı ve soyunma odalarına 0-0'lık eşitlikle gittiler. Alman ekibi ikinci yarıya hızlı başladı ve 48. dakikada Ansgar Knauff'un nefis golüyle 1-0 öne geçti. Barcelona 65. dakikada Ferran Torres'le 1-1'i buldu. Alman ekibinde 78. dakikada Frankfurtlu Lucas Melo, ikinci sarı karttan kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Barcelona deplasmanda 1-1 berabere kaldı. ÖZET | Frankfurt - Barcelona maç sonucu: 1-1 - Resim : 2

UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale çıkacak takım Nou Camp'ta belli olacak. 

 

ÖZET | Frankfurt - Barcelona maç sonucu: 1-1 ile ilgili etiketler Barcelona UEFA Avrupa Ligi frankfurt
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.