Serie A'da Inter, Bologna'ya yenilerek ligde liderlik fırsatını geri çevirdi

İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) 20. hafta erteleme maçında Inter, Bologna'ya deplasmanda 2-1 yenildi. Bologna'ya galibiyeti getiren goller Marko Arnautovic ve Nicola Sansone'den geldi. Inter'in tek sayısını ise Ivan Perisic kaydetti. Bu sonuçla Bologna puanını 42 yaptı, Inter ise 72 puanda kaldı. Hakan Çalhanoğlu'nun 11'de başladığı maçta Inter, liderlik koltuğunu ele geçirme fırsatını da değerlendirmemiş oldu. Inter, lider Milan'ın 2 puan gerisinde 2. sırada bulunuyor.

Serie A'nın 20. haftasında oynanması gerek erteleme maçları tamamlandı. Ligde şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren maçta Inter, Bologna'ya konuk oldu.

Renato Dall'Ara Stadı'ndaki maçın hemen başında konuk ekip, Ivan Perisic'in 3. dakikadaki golüyle öne geçti: 0-1. Ev sahibi takım, bu gole 28. dakikada Marko Arnautovic ile yanıt verdi: 1-1. İlk yarı bu sonuçla sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısında Inter, gol için yüklense de golü bulan taraf ev sahibi ekip oldu. 81. dakikada Nicola Sansone, Bologna'yı skorda üstün duruma getiren golü attı: 2-1. Bologna, Inter'i 2-1 mağlup etti ve 3 puanı aldı. Bologna, bu sonuçla puanını 42'ye yükseltti ve 13. sırada yer aldı.

Inter ise şampiyonluk yarışında ciddi bir yara aldı ve liderlik koltuğunu ele geçirme fırsatını da değerlendirmemiş oldu. Inter, lider Milan'ın 2 puan gerisinde 2. sırada bulunuyor. Bu arada, Inter'de karşılaşmaya ilk 11'de başlayan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, 80 dakika forma giydi ve daha sonra yerini Roberto Gagliardini'ye bıraktı.

Ligde iki erteleme müsabakası daha oynandı. Atalanta sahasında ağırladığı ve gol duellosu şeklinde geçen maçta Torino ile 4-4 berabere kaldı. Atalanta kadrosundaki milli stoper Merih Demiral yedek soyunduğu müsabakaya, Giorgio Scalvini'nin yerine 68. dakikada girdi. Udinese ise deplasmanda Fiorentina'yı 4-0 yendi.

Serie A'da Inter, Bologna'ya yenilerek ligde liderlik fırsatını geri çevirdi ile ilgili etiketler Inter İtalya Serie A bologna
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.