ÖZET | Batshuayi coştu, Beşiktaş 4 maç sonra kazandı!

Süper Lig'in 32. haftasında Vodofone Park'ta Akdeniz ekibi Alanyaspor'u ağırlayan Beşiktaş yeni hocasıyla gülmeyi bildi. Valérien ismael yönetiminde İstanbul'da ilk maçına çıkan Siyah-Beyazlılar maçı 4-1 kazanmayı bildi. Beşiktaş'ın tartışılan golcüsü Batshuayi Alanyaspor ağlarına iki gol attı. Detaylar haberimizde...

Süper Lig de Alanyaspor maçı öncesi çıktığı son 4 maçta galibiyet yüzü göremeyen Beşiktaş kötü seriyi bozdu. Yeni teknik direktör Valérien ismael yönetiminde Vodofone Park'ta ilk maçına çıkan Beşiktaş kazanmayı bildi. 

BATSHUAYİ ŞOV

Sezon başı Chelsea'den kiralık olarak takıma katılan Batshuayi kaçırdığı goller ile eleştiri oklarının hedefindeydi. Yıldız forvet Alanyaspor ağlarını maç başlar başlamaz sarsmayı başardı. Batshuayi 2. ve 43. dakikada attığı iki gol ile gecenin yıldızı oldu!  

MAÇTAN DAKİKALAR

2' GOL! Beşiktaş Michy Batshuayi'nin attığı gol ile Aytemiz Alanyaspor karşısında 1-0 öne geçti. Rachid Ghezzal'ın verdiği şık ara pasında savunma arkasına koşu yapan Michy Batshuayi ceza sahası sağ çaprazda kaleci Marafona ile karşı karşıya kaldı. Michy Batshuayi yerden sağ ayağı ile yaptığı vuruşta direğe çarpan topu ağlara gönderdi.

22'  GOL! Aytemiz Alanyaspor Efecan Karaca'nın golü ile Beşiktaş karşısında 1-1'lik beraberliği buldu!

25' GOL! Beşiktaş, taçı iyi değerlendirdi. Ceza sahası içinde topu önünde bulan Josef De Souza düzgün bir vuruş ile topu ağlara gönderdi. 

43' GOL!  Alanyaspor topla çıkmaya çalışırken Beşiktaş topu kazandı. Rosier'in ortasında topu çok düzgün kontrol eden Michy Batshuayi, topu ağlarla buluşturdu. 

 

 

 

11'LER

Beşiktaş: Ersin, Welinton, Vida, Montero, Rosier, Josef, Can, Rıdvan, Ghezzal, Teixeira, Batshuayi

Alanyaspor: Marafona, Umut, Efecan, Efkan, Novais, Fatih, Candeias, Juanfran, Borja, Furkan, Tayfur  

 

 

 

 

ÖZET | Batshuayi coştu, Beşiktaş 4 maç sonra kazandı! ile ilgili etiketler canlı izle Beşiktaş Aytemiz Alanyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.