Özel sektör çalışanlarına Cuma izni! Nestle Türkiye'den Esnek Cuma modeliyle öğleden sonra tatil

Özel sektörde çalışanların mesai saatlerinde yeni bir düzenleme getirildi. Nestle Türkiye tarafından alınan yeni karar doğrultusunda yaz dönemi boyunca Cuma günleri de çalışanlar için tatil ilan edildi. İşte, haftalık yeni mesai saatleri…

Özel sektörde çalışanlar için yaz döneminde yeni mesai saatleri oldukça şaşırttı. Daha öncesinde sadece Cumartesi ya da Pazar günleri tatil yapabilen özel sektör çalışanları bundan böyle Cuma günleri de artık dinlenerek tatil yapabilecek.

Bu konuda Nestle Türkiye tarafından atılan ilk adım doğrultusunda yeni bir haftalık çalışma düzeni oldukça dikkat çekti. Şirket tarafından yürürlüğe konan Esnek Cuma modeli ile yaz dönemi boyunca Cuma öğleden sonra çalışanlara tatil ilan edildi.

"'Esnek Cuma' ile yaz boyu cuma öğleden sonraları tamamen senin" sloganı doğrultusunda Nestle Türkiye tarafından yapılan açıklamada; yaz döneminde her Cuma, saat 14.00’e kadar çalışılacağı kaydedildi.

Nestle Türkiye tarafından çalışanlara gönderilen E-Mail’de: "Esnek Cuma’’ ile yaz boyu Cuma öğleden sonraları tamamen senin! Nestlé Türkiye ailesi olarak bu yaz da Cuma günlerini esnetiyoruz. Haziran ayı itibarıyla Cuma günleri mesaimizi daha erken bitiriyor, hafta sonu tatilini 14.00’de başlatıyoruz. Keyifli çalışmalar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Özel sektör çalışanlarına Cuma izni! Nestle Türkiye'den Esnek Cuma modeliyle öğleden sonra tatil ile ilgili etiketler cuma nestle izin özel sektör
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.