Özel okullardan devlet okuluna geçiş yasak mı?

Özel okullardan devlet okuluna geçiş konusunda herhangi bir yasak olup olmadığı veliler ve öğrenciler tarafından araştırılmakta. Özel okullardan devlet okuluna geçiş yasak mı? İşte detaylar…

Koronavirüs tedbirleri kapsamında özel okullar konusunda yeni bir kararın alındığı belirtildi. Okullar arasında nakillerin durdurulduğu gözlemlendi. Özel okul kaynaklarından alınan son bilgiler doğrultusunda öğrencilerini devlet okullarına almak isteyen özel okul velilerinin bu işlemleri internet üzerinden gerçekleştiremedi.

ÖZEL OKULLARDAN DEVLET OKULUNA GEÇİŞ KAPATILDI MI?

Alınan son bilgilere göre "Koronavirüs tedbirleri kapsamında" ilköğretim ve ortaöğretim kademesindeki nakil başvuru işlemleri bugün itibariyle kapatıldı. İlköğretim için bugün nakil kabul işlemleri açık, yarından itibaren nakil kabuller kapanacak. Ortaöğretim için ise cuma günü nakil kabul günü olarak işlem yapıldıktan sonra nakil kabulleri kapanacak.

Özel okullardan devlet okuluna geçiş yasak mı? ile ilgili etiketler özel okul devlet okulu nakil geçiş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.