Özel okul teşvik tercih sonuçları açıklandı!

MEB, eğitim ve öğretim desteği yerleştirme sonuçlarını açıkladı. Sonuçlar, "http://basvurular.meb.gov.tr/bsv2_4/ookeod/" adresinden öğrenilebilecek.

Özel okul teşvik sonuçları, bakanlığın değerlendirme sürecini tamamlamasının ardından erişime açıldı.

Özel okullarda alacakları eğitim bedelinin belirli bir kısmını devlet desteğiyle alacak olan öğrenciler, özel okul teşvik yerleştirme sonuçlarına göre durumlarını öğrenebilecek.

İşte, özel okul teşvik sonuçları ve diğer tüm detaylar

TEŞVİK SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Yerleştirmesi yapılmayan öğrenciler ise 24 Eylül'de ek yerleştirmeye tabi tutulacak. Bunun için ise ekstra tercihte bulunulmayacak. 

EK YERLEŞTİRME 24 EYLÜL'DE

Bu tarih aralığında destekten faydalanma hakkına sahip olamayan öğrenciler ise 24 Eylül tarihinde gerçekleşecek Ek Yerleştirme Sonuçlarını bekleyecek. Bu tarihlerde destek hakkından faydalananlar, 24-28 Eylül aralığında Ek Yerleştirme kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek.

SINIF TEKRARA YAPAN HAKKINI KAYBEDİYOR
Eğitim öğretim desteği almaya hak kazananlar, okulun öğrenim süresi sonuna kadar bu destekten yararlanacak. Ancak bu öğrencilerden uzun süreli tedavi gördüğünü sağlık raporuyla belgelendirenler hariç, bulundukları sınıfta sınıf tekrarı yapanlar eğitim öğretim desteğinden yararlanma hakkını kaybedecek. Veli veya vasiler, okulla anlaştıkları yıllık öğretim ücretinin Bakanlıkça karşılanacak eğitim öğretim desteğinin dışında kalan bedelini ayrıca okula ödeyecek. 2017-2018 öğretim yılında eğitim ve öğretim desteği devam eden ara sınıf öğrencileri 2018-2019 eğitim öğretim yılı için destek başvurusu yapmayacak.

 

Özel okul teşvik tercih sonuçları açıklandı! ile ilgili etiketler MEB özel okul tercih teşvik sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.