Özel Okul destek miktarı belli oldu! Ne kadar destek yapılacak?

Özel Okul destek miktarı belli oldu! Özel Okullarda okuyan öğrencilere ne kadar destek yapılacağı sonunda belli oldu. Birçok özel okuluda eğitimine öğretim desteği ile devam eden öğrenciler için yapılacak destek açıklandı.

Özel Okul destek miktarı belli oldu! Ne kadar destek yapılacak? 2020 yılının sonunda pandemi nedeni ile uzaktan eğitime devam edilmesi özel okullara yapılacak yardım desteği Resmi Gazete’de yayımlandı. Öğrencilere verilecek destek miktarı alanlara göre değişecek.

Özel Okul destek miktarı ne kadar?

İlkokul 3 ve 4. sınıf öğrencileri için 4 bin 165 lira, ortaokul 7 ve 8. sınıf ile ortaöğretim 10, 11 ve 12. sınıf öğrencileri için 4 bin 849 lira destek ödemesi yapılacak.

2020-2021 döneminde, organize sanayi bölgeleri dışında ve içinde açılan özel mesleki ve teknik liselerde belirlenen alanlarda öğrenim gören öğrencilere verilecek destek tutarları, 9, 10, 11 ve 12. sınıflarda, alanlara göre farklı olacak.

Özel Okul destek miktarı belli oldu! Ne kadar destek yapılacak?

Alanlara göre destekler şöyle:

Biyomedikal Cihaz Teknolojileri, Uçak Bakım ile İnşaat Teknolojisi 6 bin 393 lira, Denizcilik ile Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri 6 bin 976 lira, Elektrik Elektronik Teknolojisi, Tarım Teknolojileri, Makine Teknolojisi ile Motorlu Araçlar Teknolojisi 7 bin 549 lira, Gıda Teknolojisi 6 bin 739, Hayvan Yetiştiriciliği ve Sağlığı 5 bin 810, Kimya Teknolojisi 6 bin 858, Makine ve Tasarım Teknolojisi 7 bin, Radyo-Televizyon 6 bin 480, Tasarım Teknolojileri 5 bin 108, Yenilenebilir Enerji Teknolojileri 7 bin 786 lira.

Özel Okul destek miktarı belli oldu! Ne kadar destek yapılacak? ile ilgili etiketler özel okul desteği ne kadar kimlere verilecek
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.