'Özel mülk' tabelası asmıştı! Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villasının bulunduğu koya inceleme

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri, 40 yaşındaki ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki bir koyda 10 milyon liraya satın aldığı dubleks villanın önüne izinsiz iskele yaptırıp, 'Özel mülktür' tabelası astığı iddialarıyla ilgili olarak inceleme başlattı.

Selin Gökbakar ile mutlu bir evlilik sürdüren, Deniz Efe ve Ela isminde iki çocuk babası Şahan Gökbakar, Marmaris'te turistik Selimiye ile Turgut Mahallesi arasında bulunan Delikyol mevkiindeki karadan ulaşımın olmadığı koyda bir süre önce Ankara'daki bir profesörden 10 milyon liraya dubleks villa satın aldı.

Şahan Gökbakar


'ÖZEL MÜLKTÜR' TABELASI ASTIRDI

Gökbakar, iddiaya göre, Marmaris'e 67 kilometre mesafedeki mahallede satın aldığı villasının önündeki sahile izinsiz iskele yaptırıp, 'Özel mülktür girilmez' tabelası astı, sahile deniz kumu döktürüp, denize zodyak botla tonoz bıraktı.

Şahan Gökbakar


Gökbakar'ın tabelayı astığı anlar koydaki teknelerden görüntülenip, sosyal medyada paylaşıldı, basında yer aldı.

Şahan Gökbakar

İNCELEME BAŞLATILDI

Çıkan paylaşımlar ve haberlerin ardından Muğla İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü söz konusu alan ile ilgili inceleme başlattı.

Şahan Gökbakar

Marmaris Belediyesi yetkilileri konunun kendi sorumluluk alanlarında olmadığını, Muğla Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ise kendilerine konuyla ilgili bir talep gelmediğini bildirdi.

Şahan Gökbakar

Öte yandan Gökbakar'ın 20 gün önce motor yatına Marmaris'te özel bir marinada bakım yaptırdığı öğrenildi.

Şahan Gökbakar

(DHA)

 

 

'Özel mülk' tabelası asmıştı! Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villasının bulunduğu koya inceleme ile ilgili etiketler Şahan Gökbakar Marmaris Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü özel mülk villa Selimiye Mahallesi Turgut Mahallesi Marmaris Belediyesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.