Özel markalar bu sitede toplanıyor

Çevrimiçi bir sanat platformu olarak çalışmalarını sürdürmeye devam eden Artnivo, 7 yıllık sürecinden sonra Haziran 2020 itibariyle de tasarım kategorisi oluşturarak yeni bir alana adım atıyor.

Bu artnivodesignstore isimle kurulan, tasarımlarını sürdürülebilir kaynaklardan elde eden, bilinçli tüketimi destekleyen, doğaya saygılı markaları bir araya getiriyor. Yüksek kalitedeki el yapımı ürünlerde tüm üretim süreci şeffaf ve özenli davranıyor. Artnivo ekibi tarafından dikkatle seçilen markalar, tasarımlarını sanat yaklaşımıyla gerçekleştiriyor.

Özel markalar bu sitede toplanıyor

Ayrıca artnivodesignstore, çağdaş tasarımcılar haricinde sanatçıların da tasarım amaçlı ürettiği ürünlerine yer vererek, günümüz sanatçıları için de bir saha oluşturmayı amaçlanıyor. 

Özel markalar bu sitede toplanıyor - Resim : 2

Çalışmalarına Müü, Burcu SülekContemporaryJewelry, B-aşka, Aisegul Telli Jewelry, Giyi, Özlem Tuna ve Define Atelier gibi isimlerle başlayan artnivodesignstore, sınırlı sayıdaki özel tasarımlara odaklanan yeni markaları bünyesine katacaktır. Tasarımlar www.artnivodesign.com üzerinden izleyenlerle buluşmaya hazır.

Özel markalar bu sitede toplanıyor - Resim : 3

 Çağdaş sanat eserlerinin galeri mekanından çıkıp daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak için 2013 yılında kurulmuştu.

Özel markalar bu sitede toplanıyor ile ilgili etiketler yayın yeni
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.