Özel hayatına dikkat etmediği iddia ediliyor!

Abdullah Avcı, Alanyaspor maçından sonra performansından memnun olmadığını dile getirdiği Adem Ljajic'i uyardı.

Beşiktaş'ta geçen sezonki performansından çok uzakta bir görüntü çizen Adem Ljajic'e teknik direktör Abdullah Avcı'dan uyarı geldi.

LJAJIC KIZAĞA ÇEKİLİYOR

İstediği oyunu ortaya koyamadıkça agresifleşen Ljajic, gördüğü sarı kartlar sonrası Trabzonspor mücadelesinde takımını yalnız bırakmıştı. Bordo-mavili ekiple oynanan maçta forma giyemeyen 28 yaşındaki futbolcu, Alanyaspor karşısında da oldukça kötüydü.

Abdullah Avcı'nın devre arasında oyundan aldığı Ljajic'in, özel hayatına dikkat etmediği ve performans düşüklüğünde bu durumun etkisi olduğu ortaya çıktı.

Özel hayatına dikkat etmediği iddia ediliyor!

Hem fiziksel hem de mental açıdan son derece kötü görüntü sergileyen Ljajic'le görüşen Abdullah Avcı, oyuncudan kendini bir an önce toplamasını istedi.

YENİ 10 NUMARA DIABY

Ljajic'in yerine Alanyaspor maçının ikinci yarısında 10 numarada başarılı bir oyun ortaya koyan ve bir de gole imza atan Diaby'nin, Sırp futbolcu yerine gelecek maçlarda bu bölgede forma giyeceği belirtildi.

Özel hayatına dikkat etmediği iddia ediliyor! ile ilgili etiketler Adem Ljajic Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.