Özel harekat polisi evinde ölü bulundu

Adana'da, bir süre önce izne ayrılan, ailesi ve arkadaşlarının ulaşamadığı özel harekat polisi Eyüp Atlı, evindeki yatağında ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı Gürselpaşa Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, izne ayrılan özel harekat polisi Eyüp Atlı (38) eşi ve çocuklarıyla birlikte Konya’ya gitti.

ANNESİ ULAŞAMADI

Anne Hatice Atlı, bir süre önce Adana’ya dönen oğlu Eyüp Atlı’yı görmek bugün öğleden sonra evine gitti. Anne Atlı kapıyı çaldı ancak açan olmadı. Eyüp Atlı, telefonlarına da cevap vermeyince olay yerine iş arkadaşları ve çok sayıda polis sevk edildi.

Özel harekat polisi evinde ölü bulundu

YATAKTA HAREKETSİZ YATARKEN BULUNDU

Çilingir yardımıyla kapısı açılan eve giren ekipler, Eyüp Atlı’nın yatakta hareketsiz yattığını gördü. Eve gelen sağlık ekipleri de Atlı’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin evde yaptığı çalışma sonucu Atlı’nın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

Özel harekat polisi evinde ölü bulundu ile ilgili etiketler Adana özel harekat polisi eyüp atlı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.