Özdemir'e hakaret edip, İmamoğlu'na toz kondurmadı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, önceki gün Cüneyt Özdemir'in YouTube kanalına konuk olmuştu. İmamoğlu'nun Özdemir'in konuğu olması Tele 1'in sahibi Merdan Yanardağ'ın zoruna gitti. Cüneyt Özdemir için kavgada söylenmeyecek laflar sarfeden Yanardağ, İmamoğlu'na ise toz kondurmadı. İşte İBB tarafından reklamlarla ayakta tutulan besleme medyanın en beslemesi Tele 1'in sahibi Merdan Yanardağ'ın Cüneyt Özdemir'e yönelik 5 satıra sığdırdığı 8 hakaret...

"FETÖ artığı, Sünepe, Korkak, Kalpazan, Simbiyotik (parazit), Cahil, Tacizci, terbiyesiz"

Bu sözler Tele 1'in kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'a ait. 

Bu hakaretlerin hedefi ise gazeteci Cüneyt Özdemir

Eski patronu Durdu Özbolat'ın kendisini dolandırmakla suçladığı Merdan Yanardağ'ın Özdemir'i böylesine ağır ifadelerle hedef almasının sebebi ise Ekrem İmamoğlu ile yapılan söyleşi. 

İBB ve bağlı kuruluşlarının verdiği reklam ve sponsorluklarla beslediği medyanın en beslemesi olan Tele 1'in sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, İmamoğlu'nun Cüneyt Özdemir tercihine bozulmuş görünüyor.

Yanardağ'ın İmamoğlu'nun önceki gün çıktığı yayına 'gerekiyor muydu?" diyebilmek için Cüneyt Özdemir'e bir dolu hakaret yağdırdığı mesaj ise şöyle: 

"FETÖ artığı bir sünepenin, 15 Temmuz'dan sonra ülkeden kaçan korkak bir kalpazanın, hayatı simbiyotik (parazit) ilişkiler içinde geçmiş bir cahilin, kadınalara yönelik tacizci bile (dalga geçerek) neredeyse kendisine hak görenen bir terbiyesizin karşısına çıkmak gerekiyor muydu?"

Özdemir'e hakaret edip, İmamoğlu'na toz kondurmadı

Tele 1'i verdiği reklamlarla ayakta tutan Ekrem İmamoğlu'na toz kondurmayan Yanardağ'ın buna rağmen takipçilerinden gelen tepkiler üzerine açıklama yapma zorunluluğu hissetmesi ise dikkat çekti. 

İlk olarak "İmamoğlu'nun verdiği yanıtlara sözüm yok" diyen Yanardağ'ın, hala tepkiler geldiğini görünce Cüneyt Özdemir'e 'Soytarı' dediği şu cümleyle durumu kurtarmaya çalışması dikkat çekti.

"Yanıtlar yerinde... Soytarının ağzının payını da veriyor"

Özdemir'e hakaret edip, İmamoğlu'na toz kondurmadı - Resim : 2

Özdemir'e hakaret edip, İmamoğlu'na toz kondurmadı ile ilgili etiketler Cüneyt Özdemir Ekrem İmamoğlu İBB Merdan Yanardağ tele 1
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.