Özdemir Bayraktar son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı ve milli SİHA'ların öncü ismi Özdemir Bayraktar son yolculuğuna uğurlandı. Bayraktar'ın cenazesi Fatih Camii'nde öğlen namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Sarıyer Garipçe'de aile kabristanlığına defnedilecek.

BAYKAR İnsansız Hava Aracı Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar, dün hayatını kaybetti.

Özdemir Bayraktar son yolculuğuna uğurlandı

Bayraktar'ın vefat haberini oğlu Haluk Bayraktar, "Milli Teknoloji Hamlesi idealinin ve Milli SİHA'larımızın öncü ismi, Yönetim Kurulu Başkanımız ve yol göstericimiz Özdemir Bayraktar, Hakk'a yürüdü…" ifadeleri ile duyurdu.

Özdemir Bayraktar son yolculuğuna uğurlandı - Resim : 2

FABRİKADA HELALLİK ALINDI

Yerli ve Milli teknolojide hamlesi için aralıksız çalışan Özdemir Bayraktar'ın cenazesi Hadımköy'deki BAYKAR fabrikasında çalışma arkadaşlarından helallik alınmasının ardından Fatih Camii'ne getirildi. Bayraktar için öğlen namazı sonrası cenaze namazı kılındı.

Cenaze törenine, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Sanayi Bakanı Mustafa Varank, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanları, milletvekilleri, ve Erdoğan ailesinin fertleri ile Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak katıldı.

Taziyeleri, Selçuk Bayraktar eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar ve Haluk Bayraktar kabul etti. Cenaze namazını ise Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kıldırdı. 

Özdemir Bayraktar son yolculuğuna uğurlandı - Resim : 3

 SELÇUK BAYRAKTAR: REHBERİMİZDİ, İLHAM KAYNAĞIMIZDI

Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası konuşan Özdemir Bayraktar'ın oğlu Selçuk Bayraktar, babasının bildiği yoldan asla sapmadığının altını çizdi. Bayraktar, şu ifadeleri kullandı:

"Rehberimizdi, ilham kaynağımızdı. En yakın dava ve yol arkadaşımızdı. 20 sene önce İHA yolculuğuna çıktığımızda, kimsenin yapılamaz ancak yabancılar yapabilir dediği dönemde, en ufağından başlayarak, inandığı doğruda bildiği hak yolda dosdoğru dimdik giderek tüm sistemin inadına, 20 senede Allah'ın izniyle bildiği yoldan asla sapmadı.

Hastaneye götürdüğümüz son 3 aya kadar iş yerinde yatıp kalktı. O asla, sancağı bırakmadı."

Özdemir Bayraktar son yolculuğuna uğurlandı - Resim : 4

Özdemir Bayraktar, doğduğu köy olan Sarıyer Garipçe'de aile kabristanlığına defnedilecek.

Özdemir Bayraktar son yolculuğuna uğurlandı ile ilgili etiketler İstanbul cenaze Özdemir Bayraktar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.