‘Özdağ tedavi olmalı, psikolojisi bozuk’

Geçtiğimiz günlerde ‘bildiklerini anlat’ şeklinde skandal ifadelerle çağrıda bulunan Özdağ’a yanıt veren Davutoğlu, “Ciddiye almıyorum, baktığımda da akademisyen olarak değil tedavi görmesi gereken biri olarak açıkçası, psikolojik dengesini doğru görmediğim gibi olarak değerlendiriyorum.” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, fondaş medyadan Halk TV’ye konuk oldu.

'TEDAVİ GÖRMELİ, PSİKOLOJİSİ BOZUK'

Burada kendisine Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın "Senin yakın çevrene neler anlattığını biliyorum. Korkma oğlum çık anlat." sözleri sorulan Davutoğlu şöyle konuştu:

‘Özdağ tedavi olmalı, psikolojisi bozuk’

“Ciddiye almıyorum, baktığımda da akademisyen olarak değil tedavi görmesi gereken birisi olarak açıkçası, psikolojik dengesini doğru görmediğim biri olarak değerlendiriyorum. Cevap vermeye bile değer bulmuyorum.

ÜMİT ÖZDAĞ NE DEMİŞTİ?

Ahmet Davutoğlu'nun, 2015 yılındaki Haziran-Kasım seçimlerine ilişkin gizli bilgilere sahip olduğunu iddia eden Özdağ, "Senin yakın çevrene neler anlattığını biliyorum. Korkma oğlum çık anlat." ifadelerini kullanmıştı.

‘Özdağ tedavi olmalı, psikolojisi bozuk’ ile ilgili etiketler Ümit Özdağ Ahmet Davutoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.