Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'dan dayak yediği anların görüntüsü ortaya çıktı

Boşanma, darp ve velayet davası olaylarıyla magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı, oyuncu, yapımcı Özcan Deniz ile eski eşi Feyza Aktan yeni bir konu ile gündem oldu. Özcan Deniz'in, 3 yaşındaki oğlu Kuzey Deniz'i görmek için gittiği Feyza Aktan'ın evinde dayak ediği ve eski eşin tarafından kıyafetlerinin parçalandığı iddia edilmişti. Özcan Deniz ve Feyza Aktan'ın tartışma yaşadığı o skandal anlara ait görüntüler ortaya çıktı.

2019 yılında olaylı şekilde boşanan 49 yaşındaki Özcan Deniz ile 29 yaşındaki Feyza Aktan arasındaki gerilim devam ediyor. Son olarak Özcan Deniz'in, Feyza Aktan'a 3 yaşındaki oğlu Kuzey için açtığı velayetin değiştirilmesi davasının dördüncü duruşmasına bugün karşı karşıya gelen çift ile ilgili şoke eden bir iddia ortaya atıldı.


OĞLUNU GÖRMEK İSTEYİNCE ESKİ EŞİ SİNİRLENDİ...

Sabah'ta yer alan habere göre; Özcan Deniz, boşandığı eşi Feyza Aktan'dan olan çocuğu Kuzey Deniz'in okulundan arandı. Okul müdürü, ünlü şarkıcıya oğlunun okula gelmediğini söyledi. Bunun üzerine eski eşinin evine giderek oğlunu görmek isteyen Özcan Deniz, oğlunun halen pijamalarla olduğunu gördü. İkili arasında tartışma yaşandı. Özcan Deniz'in oğlu babasına gelmek istediğinde ise Feyza Aktan öfke patlaması yaşadı. Önce eski eşine tokat atan genç kadın, ardından Deniz'in kıyafetlerini parçaladı.

Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'dan dayak yediği görüntüler ortaya çıktı

ÖZCAN DENİZ ESKİ EŞİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Bunun üzerine polis merkezine giderek şikayetçi olan Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan ile tartıştıklarını kendisini darp ettiğini ve ablası Eda Aktan'ın da kendisine hakaret ettiğini ileri sürdü. Olayla ilgili şikayetçi olan şarkıcı Özcan Deniz'in ihbarı sonrası soruşturma başlatıldı.


İddiaların ardından Feyza Aktan ile Özcan Deniz'in yaşadığı tartışma anlarına ait kamera görüntüleri ortaya çıktı. Skandal görüntülerde Feyza Aktan'ın eski eşine saldırdığı ve üstündeki kıyafetini parçaladığı görülüyor. Bu görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Feyza Aktan'ın ne yanıt vereceği merak konusu oldu.

Özcan Deniz - Feyza Aktan

 

 

Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'dan dayak yediği anların görüntüsü ortaya çıktı ile ilgili etiketler Feyza Aktan Özcan Deniz Darp Kavga Güvenlik Kamerası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.