Özcan Deniz'in Berlin konserine vize engeli

Özcan Deniz'in 2 Aralık Cuma günü Almanya'nın başkenti Berlin'de vereceği konser, ünlü şarkıcının orkestra ekibinin vize başvurularının sonuçlanmaması sebebiyle 27 Nisan 2023 tarihine ertelendi. Yapılan açıklamada "Anlayışınız için sonsuz teşekkürler. Görüşmek dileğiyle..." ifadelerine yer verildi.

50 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, 2 Aralık'ta Berlin'de hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyordu ancak vize engeline takıldı. Özcan Deniz ve orkestra ekibi vize başvurusunda sorunlar yaşadı. Deniz, vize sorunu nedeniyle Berlin konserini 27 Nisan 2023 tarihine ertelendiği duyurdu.

 

27 NİSAN 2023'E ERTELENDİ


Orkestra ekibi vize işlemleri için geç başvuruda bulunan ve 6 haftadır herhangi bir dönüş sağlayamayan Deniz, sosyal medya hesabından konserini ertelediğini duyurdu.

Ünlü şarkıcının yapım şirketi tarafından, "Bilgilendirme" başlıklı yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sevgili Özcan Deniz hayranları; 02.12.2022 günü Berlin'deki konserimiz için yaklaşık altı haftadır vize başvurusu sonucunu beklemekteyiz. Şu ana kadar olumlu ya da olumsuz sonuç alınamadığı için konserimizi 27.04.2023 tarihine ertelemek zorunda kaldığımızı duyurmak isteriz. Anlayışınız için sonsuz teşekkürler. Görüşmek dileğiyle..."

 

Özcan Deniz'in Berlin konserine vize engeli ile ilgili etiketler Özcan Deniz Vize Berlin Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.