Özcan Deniz'e şiddet uygulayan Feyza Aktan pişman olmadığını açıkladı

2019 yılında boşandığı eşi Feyza Aktan'ın ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz'e tokat atıp üstündeki kıyafetleri parçaladığı anlara ait görüntüler ortaya çıkmıştı. Özcan Deniz'in eski eşi ve 3 yaşındaki oğlu Kuzey'in annesi 29 yaşındaki Feyza Aktan konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile şaşırttı.

Feyza Aktan ve iki yıl önce çekişmeli olarak boşandığı Özcan Deniz arasındaki gerginlik tırmanıyor... Aktan'ın eski eşi Deniz'e saldırdığı anın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkmıştı.


'YAŞANANLARDAN HİÇ PİŞMAN OLMAYACAĞIM'

Çocukları Kuzey'in velayet davası devam ederken, Deniz'in çocuğunu görmek için gittiği Aktan'ın evindeki görüntüler magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Aktam şu ifadelere yer verdi;

"Uzun süredir zorlu bir süreçten geçiyorum. Medyaya servis edilen görüntülerde yaşananlardan hiç pişman olmamakla birlikte asla taviz vermeyeceğim bir olayın sonucuydu. Yaşadığım süreçlerle ilgili yakın bir zamanda açıklama yapacağım. Sevgiler"

Özcan Deniz'e şiddet uygulayan Feyza Aktan pişman olmadığını açıkladı

 

 

 

Özcan Deniz'e şiddet uygulayan Feyza Aktan pişman olmadığını açıkladı ile ilgili etiketler Feyza Aktan Özcan Deniz Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.