Özcan Deniz'den sevgilisine romantik kutlama: 'Gamzesine yandığım...'

49 yaşındaki ünlü şarkıcı Özcan Deniz kendisinden 23 yaş küçük İranlı sevgilisi Samar Dadgar için sürpriz doğum günü düzenledi. Masalları andıran görkemli bir pasta yaptıran Deniz, sevgilisiyle karesini sosyal medya hesabından romantik bir notla paylaştı.

Özcan Deniz'in sevgilisi Samar Dadgar yeni yaşına girdi. Feyza Aktan ile evliliğinden 4 yaşında Kuzey adında bir oğlu olan Özcan Deniz uzun süredir birlikte olduğu sevgilisinin doğum gününü sürpriz bir partiyle kutladı. Deniz, sevgilisinin doğum günü için özel olarak pasta yaptırdı ve sevgilisinin yakın arkadaşlarını partide topladı. Sevgilisinin sürprizi karşısında oldukça duygulanan Samar Dadgar mutlu gününden karelerini Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Özcan Deniz'in sürprizi karşısında ''Teşekkür ederim. İyi ki varsın sevgilim'' ifadelerini kullandı.

 
''GAMZESİNE YANDIĞIM..''

Özcan Deniz, sevgilisi Samar Dadgar'ın doğum gününden romantik bir karesini Instagram hesabından paylaşarak altına şu notu düştü: "İyi'ki geldin.. Sen geldin şehre bir film geldi. Ben yenilendim, bulutlar gitti. Bir güzel orman oldu yazılarda. İklim değişti, Akdeniz oldu.. O eşsiz sevgi dolu kalbinle iyileştirdin dokundugun her şeyi.. İyi'ki doğdun masalımın prensesi. Güzel gülüşlüm, gamzesine yandığım"

ozcan-deniz-samar-dadgar

Özcan Deniz'in 28 yaşına giren İranlı sevgilisi Samar Dadgar için yaptırdığı temalı pasta dikkat çekti.

 




Özcan Deniz'den sevgilisine romantik kutlama: 'Gamzesine yandığım...' ile ilgili etiketler Özcan Deniz Sosyal Medya Doğum günü samar dadgar kutlama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.