Özcan Deniz'den kadınları kızdıracak boşanma açıklaması! ışıl Reçber tepki gösterdi

2019 yılında boşandığı eski eşi Feyza Aktan ile aralarında 3 yaşındaki oğulları Kuzey'in velayet krizi devam eden şarkıcı Özcan Deniz, tartışma yaratan açıklamalarda bulundu.

Özcan Deniz ile Feyza Aktan 2018 yılında nikah masasına oturmuş, 2019 yılında olaylı bir şekilde boşanmıştı. İkili arasındaki velayet davasının duruşması geçtiğimiz hafta yapıldı. Aynı gün Feyza Aktan'ın Özcan Deniz'i darp ettiği görüntüler ortaya çıktı.

Feyza Aktan ile olaylı boşanmanın ardından magazin gündeminden düşmeyen Özcan Deniz sessizliğini bozdu. Show TV'ye konuşan Deniz, "Kadınların çoğu para koparmak için boşanıyor. Olan çocuklara oluyor! Çünkü kadınların çoğu boşansa dahi ömür boyu çalışmadan kafası rahat şekilde geçinmenin yolunu açıyor. 'Seni bitiririm', 'Çocuğunu bir daha göremezsinler havada uçuşuyor. Kadınların birçoğunu da (benim durumumda olduğu gibi) işsiz, güçsüz, uğraşsız, tek derdi çocuğu ve bu yasayı kullanarak yaşamaya yol açıyor. Yani herkes kaybediyor. En çok da çocuk. Bu arada bunu da belirteyim de topa tutmasınlar beni. Benim derdim nafaka değil, velayet! Oğluma karşı iyi bir anne olsun. Gelsin neyim var neyim yok canımla beraber hepsini alsın. Ama durum öyle değil" ifadelerini kullandı.

Deniz'in bu sözleri yeni tartışmanın fitili ateşlerken kadınları kızdırdı. Özcan Deniz'e Rüştür Reçber'in eşi Işıl Reçber'den yanıt gecikmedi Işıl Reçber, sosyal medya hesabında Özcan Deniz'e uyarıda bulundu.


'ÇOCUĞUN PSİKOLOJİSİNİ DÜŞÜNÜYORSA YETER!'


"Ne olursa olsun önce bir evlilik! Sonra çocuk var. Kimse kimseyi zorla evlendirmiyor. Seni evlilik dışı çocukla, kandırarak boşatarak vs. nikaha mecbur etmemiş. Hadi hata yaptın ama çocuk olmuş en yumuşak geçişle bitir, kadını bitirme. Karınmış zamanında ömür boyu da o çocuğun annesi olmaya devam edecek. Nasıl biri olursa olsun bunu değiştiremezsin, anne... Çocuğun annesinden nefret etmesi en büyük boşluk ve kabusudur uzun hayat yolunda... Beyefendiden ricam kusursuz şöhret yolunda çocuğun psikolojisini düşünüyorsa yeter. Daha fazlasına gerek yok. Tüm haklı çıkma çabası ile yaptıkları su, elektrik, alt yapı olarak evladıyla kendisine dönecek bir gün. O zaman keşkeler için çok geç olur. Sevgilerle... "

Işıl Reçber'den Özcan Deniz'in sözlerine sert tepki

 

 

Özcan Deniz'den kadınları kızdıracak boşanma açıklaması! ışıl Reçber tepki gösterdi ile ilgili etiketler Özcan Deniz Feyza Aktan velayet davası nafaka
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.