Özcan Deniz oğluna kavuşamadı

10 gündür oğlunu göremediği için savcılığa başvuran Özcan Deniz, eski eşiyle anlaşmasına rağmen Kuzey'i göremeyince isyan etti. Bir haftadır oğluna doğum günü hazırlığı yapan ünlü oyuncu, pastanın mumlarını kendisi üfledi. Sosyal medyadan da duygusal paylaşımlar yaptı.

Üç yaşındaki oğlu Kuzey'in doğum günü için eski eşi Feyza Aktan ile anlaştığını ancak çocuğunun gönderilmediğini belirten Özcan Deniz, sosyal medyada duygu dolu bir mesaj yayınladı.

Özcan Deniz oğluna kavuşamadı

Minik Kuzey ile bebeklik fotoğrafını paylaşan Deniz, "Bugün doğum gününü kutlayacaktık oğlum. Öyle anlaştık ama gönderilmedin. Sol yanım hep sensiz. Çıkarsız, hesapsız, saf, benzersiz bir sevgi var kalbimde sana karşı. Orası hep senin. Gelirsin diye bir haftadır hazırlandık, süsledik her yanı. En sevdiğin pastayı yaptık. Sana bir de sürprizim olacaktı oğlum. Sana söz verdiğim odanı yaptım. Gelemedin ama biz yine de kutladık doğum gününü. Seni çok seviyorum oğlum. iyi ki varsın, İyi ki doğdun. Allah büyük." notunu düştü.

Özcan Deniz oğluna kavuşamadı - Resim : 2

Özcan Deniz, oğlunun doğum günü için hazırladığı Sonic modelli pastayı üflerkenki fotoğrafını da sosyal medyada paylaştı. Deniz, oğlunu 10 gündür göremediği için eski eşi Feyza Aktan hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

 

 

Özcan Deniz oğluna kavuşamadı ile ilgili etiketler Özcan Deniz Doğum günü Feyza Aktan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.