Özcan Deniz ile kardeşi Ercan Deniz eski eşlerini birlikte yaşamaya mecbur bıraktı

Boşandıktan sonra oğulları Kuzey'in velayeti için karşı karşıya gelen 49 yaşındaki besteci ve oyuncu Özcan Deniz ile 29 yaşındaki eski eşi Feyza Aktan arasındaki sular bir türlü durulmuyor. Özcan Deniz ve ağabeyi Ercan Deniz eski eşlerini birlikte yaşamaya mecbur bıraktı. İddiaya göre iki eski elti anlaşamasa da aynı villada yaşıyor.

Feyza Aktan geçtiğimiz aylarda fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını iddia ederek, şarkıcı olan eski eşi Özcan Deniz ile ağabeyi Ercan Deniz hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

 

FEYZA AKTAN ESKİ EŞİ VE AĞABEYİNE UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRMIŞTI

Aktan, 2018-2019 yılları arasında evli kaldığı Deniz ile ağabeyi hakkında korunma talep ettiği ve iki ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Deniz'in eski eşine şiddet uyguladığı ve "Polisi ararsan yüzünde sigara söndürürüm" şeklinde tehdit ettiği de ileri sürülmüştü.

Özcan Deniz ile kardeşi Ercan Deniz eski eşlerini birlikte yaşamaya mecbur bıraktı


ZEKERİYAKÖY'DEKİ VİLLA İKİYE BÖLÜNDÜ

Bu iddiaların ardından karşılıklı suçlamalar devam ederken ortaya bomba bir iddia daha atıldı. TV8'de ekrana gelen 2.Sayfa'nın haberine göre; Özcan Deniz Zekeriyaköy'deki 15 milyon liralık villasını ikiye böldü; üst katı eski eşi Feyza Aktan'a; daha alçak katı da ağabeyi Ercan Deniz'in boşandığı eşi Evren Deniz'e tayin etti.

Özcan Deniz ile kardeşi Ercan Deniz eski eşlerini birlikte yaşamaya mecbur bıraktı - Resim : 2


ESKİ ELTİLER ANLAŞAMIYOR

İddiaya göre, bahçe ve balkon gibi ortak alanları birlikte kullanan eski eltiler hiç anlaşamıyor ve gerilim yaşıyor. Öte yandan Özcan Deniz'in milyonlarca liralık mülk varlığını eski eşi Feyza Aktan'ın herhangi talepte bulunmaması için ağabeyi Ercan Deniz'in üstüne geçirdiği de iddia edildi.

Aktan'ın yakınlarına "Bana her ay asgari ücret gibi bir para veriyor. Geçinemiyorum" diyerek tasa yandığı öne sürülüyor.

Özcan Deniz-Feyza Aktan çifti, 2018 yılında dünyaevine girmiş ve 15 ay sonra boşanmıştı. Kuzey adında bir oğulları bulunan ikili, karantina günlerini birlikte geçirmişti.

 

Özcan Deniz ile kardeşi Ercan Deniz eski eşlerini birlikte yaşamaya mecbur bıraktı ile ilgili etiketler Özcan Deniz Feyza Aktan Evren Deniz ercan deniz zekeriyaköy villa velayet davası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.