Özcan Deniz ile Feyza Aktan ayrılığının nedeni ortaya çıktı!

Haziran ayında boşanan Özcan Deniz ve Feyza Aktan'ın ayrılık nedeni ortaya çıktı.

Kanal D'de yayınlanan 2.Sayfa programında gündeme gelen iddiaya göre Özcan Deniz'in Aslı Enver'e olan hayranlığı Feyza Aktan'ı rahatsız etti.

Özcan Deniz'in sürekli 'Aslı perçem kestirdi', 'Aslı bu elbiseyi giydi' gibi sözlerine maruz kalan Feyza Aktan'ın saç şeklinden kıyafetlerine kadar her şeyde güzel oyuncuyu taklit etmesi de iddiaları güçlendirdi.

Özcan Deniz bitmeyen hayranlığı için çift destek almaya karar verdi. Evlilik terapistine giden çift, başarılı olamayınca ayrılık kaçınılmaz oldu.

Aslı Enver ile Murat Boz ayrıldığında ilk mesaj atan kişi Özcan Deniz olmuş ve eski rol arkadaşına "her zaman yanındayım" demişti.

 

Özcan Deniz ile Feyza Aktan ayrılığının nedeni ortaya çıktı!

Özcan Deniz ile Feyza Aktan ayrılığının nedeni ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Özcan Deniz Feyza Aktan Aslı Enver Murat Boz Kanal D 2.Sayfa
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.