Özcan Deniz baba mı oluyor?

45 yaşındaki Özcan Deniz 1 yıldır kendisinden 20 yaş küçük Feyza Aktan (25) ile birlikteydi.

Evlenecekleri konuşulan Özcan Deniz ve kendinden 20 yaş küçük sevgilisinden müjdeli haber geldi. 25 yaşındaki Feyza Aktan'ın 1,5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Deniz ve Aktan bu gelişme üzerine nikah tarihini de öne çekti.

Feyza Aktan'ı ailesiyle tanıştıran Özcan Deniz, "Bir an evvel baba olmak istiyorum. Nikah çok yakında" dedi.

59c491da0f2544323829316d

ÖZCAN DENİZ KİMDİR?

Özcan Deniz, 19 Mayıs 1972 tarihinde Ankara‘da Elmadağ'da doğmuştur. Annesinin adı Kadriye, babasının adı Sadık Deniz’dir. Anne ve babası asıl memleketleri Ağrı‘dan yeni evlilerken Ankara‘ya göç etmişlerdir. Özcan Deniz, beş yaşına kadar Ankara’da yaşadıktan sonra 1977 yılında ailesinin Aydın‘a göç etmesiyle çocukluğu ve gençliğinin ilk yılları Aydın’da geçmiştir. 4 kardeşi vardır.

Okula Aydın’da başladı, ilkokulu Aydın Halide Hatun İlkokulu'nda okudu ve eğitimine son verene kadar burada devam etti. Okul çağlarında, müziğe olan tutkusunu fark etmek hiç de zor değildi. Öğrenimi süresi boyunca okuldaki aktivitelerde solist olarak yer alıyordu.

Müzikle uğraşmaya karar verip 1985 yılında ortaokul birinci sınıfta eğitimine son vermesinin ardından, pazarda simit, limon, pide satmaktan inşaat işçiliğine, kaportacılığa kadar yapmadıkları iş kalmaz. İzmir‘de şarkı söylemeye başladığında henüz on üç yaşındaydı. İzmir’den sonra Antalya‘da da sahne alan Özcan, Antalya’dan sonra Aydın’ın Sultanhisar kasabasında düzenlenen ve sunuculuğunu Cenk Koray‘ın yaptığı Geleneksel Ses Festivali'ne katılıp birincilik ödülünü alınca, Cenk Koray‘ın tavsiyesi ile 1988 yılında İstanbul’a geldi ve bir sene burada kaldı. Her gün yürüyerek gittiği İMÇ‘de kimse

Özcan Deniz, 19 Mayıs 1972 tarihinde Ankara‘da Elmadağ ğmuştur. Annesinin adı Kadriye, Babasının adı Sadık Deniz’dir. Anne ve babası asıl memleketleri Ağrı‘dan yeni evlilerken Ankara‘ya göç etmişlerdir. Özcan Deniz, beş yaşına kadar Ankara’da yaşadıktan sonra 1977 yılında ailesinin Aydın‘a göç etmesiyle çocukluğu ve gençliğinin ilk yılları Aydın’da geçmiştir. 4 kardeşi vardır.

Okula Aydın’da başladı, ilkokulu Aydın Halide Hatun ilkokulunda okudu ve eğitimine son verene kadar burada devam etti. Okul çağlarında, müziğe olan tutkusunu fark etmek hiç de zor değildi. Öğrenimi süresi boyunca okuldaki aktivitelerde solist olarak yer alıyordu.

Müzikle uğraşmaya karar verip 1985 yılında Ortaokul birinci sınıfta eğitimine son vermesinin ardından,pazarda simit, limon, pide satmaktan inşaat işçiliğine, kaportacılığa kadar yapmadıkları iş kalmaz. İzmir‘de şarkı söylemeye başladığında henüz onüç yaşındaydı. İzmir’den sonra Antalya‘da da sahne alan Özcan, Antalya’dan sonra Aydın’ın Sultanhisar kasabasında düzenlenen ve sunuculuğunu Cenk Koray‘ın yaptığı Geleneksel Ses Festivaline katılıp birincilik ödülünü alınca, Cenk Koray‘ın tavsiyesi ile 1988 yılında İstanbul’a geldi ve bir sene burada kaldı. Her gün yürüyerek gittiği İMÇ‘de kimse kasedini dinlemedi. 18 yaşına geldiğinde İstanbul’dan ayrıldı ve 1989 yılında Almanya‘ya München’e gitti.

Özcan Deniz baba mı oluyor? ile ilgili etiketler Hamile baba ozcandeniz sevgilisi oluyor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.