Özcan Bizati: Devamını getirmek daha önemli

Özcan Bizati: "Bizim için iyi bir başlangıç oldu. Devamını getirmek daha önemli. Gecesini gündüzüne katıp F.Bahçe'yi iyi analiz eden ekibime teşekkür ediyorum. Rakibin açıklarını kullandık. Bir inancın oluşması için bu maç kazanamama serisini kırmak gerekiyordu."

Gençerbirliği'nin başına henüz 3 gün önce geçen teknik direktör Özcan Bizati, ilk maçında Fenerbahçe'yi deplasmanda 1-2 mağlup etti. 1-0 geriye düşen başkent ekibi, 90 dakikadan 1-2 galip ayrılarak 13 maçlık galibiyet hasretine son verdi.

Maçtan önce "Daha 3 gün önce geldik. Bu kısa süreçte ortak takım dili oluşturmaya çalıştık. O ruh tekrar canlanacak. Gerçek Gençlerbirliği'nin bugünden itibaren göstermek istiyoruz. Oyuncularım çok istekli. Bir şeyler yapmak istiyorlar. Durumun farkındalar" diye Bizati, 3 puanı aldıktan sonra ise şunları söyledi:

"Bizim için iyi bir başlangıç oldu. Devamını getirmek daha önemli. Gecesini gündüzüne katıp F.Bahçe'yi iyi analiz eden ekibime teşekkür ediyorum. Rakibin açıklarını kullandık. Bir inancın oluşması için bu maç kazanamama serisini kırmak gerekiyordu."

Özcan Bizati: Devamını getirmek daha önemli

Haftaya son sırada giren ve artık "düştü" denilen Gençlerbirliği, bu sezon Fenerbahçe'yi Kadıköy'de mağlup eden 6. takım oldu ve lige tutunmak adına büyük moral buldu. Kırmızı-Siyahlı futbolcuların maç sonu görüşleri ise şöyle:

HALİL İBRAHİM PEHLİVAN: Öncelikle tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum, kazanmak için çok çabaladık. Bugün bizim için lig yeniden başlıyor. Bu galibiyeti tüm taraftarlarımıza armağan ediyorum. Burada 21. yılım, galibiyette payım olduğu için çok mutluyum.

ARDA KIZILDAĞ: Öncelikle bugün 98. yılımızı kutluyoruz. Kötü gidiyorduk, bugün bunu değiştirme sürecinin ilk adımını attık. Önümüzdeki karşılaşmaları da kazanarak Gençlerbirliği'ni daha iyi yerlere getireceğiz. İnşallah, takım olarak kümede kalacağız.

FLOYD AYİTE: Uzun süredir kazanamıyorduk, son 2 maçtır şanssızdık ve bu sürecin sonunda bu şanssızlığı kırdık. Bugün burada tüm takım olarak kazandık, bu herkesin galibiyeti, çok mutluyuz.

Özcan Bizati: Devamını getirmek daha önemli ile ilgili etiketler Gençlerbirliği Fenerbahçe Özcan Bizati
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.