Özat ve Çalımbay'dan maç sonu açıklamaları...

Ümit Özat ve Rıza Çalımbay, 0-0 biten Gençlerbirliği - Trabzonspor maçının ardından maçı değerlendirdi.

Gençlerbirliği maçında şanssızlık yaşadıklarını kaydeden Çalımbay, ''Bu maç, istediğimiz gibi olmadı. İlk yarıda bazı pozisyonlarımız vardı ama ikinci yarı bocaladık. Biraz riske girdik, şans da geldi. Penaltı kazandık. Arkadaşımız çok iyi bir penaltıcı ama şanssızlık yaşadı. Kaleci, penaltıyı da kurtardı. Yapacak bir şey yok. Artık kazanma zamanı geldi. Buraya da kazanmak için gelmiştik, beraberlik düşünmemiştik. Olmuyor ama yapamıyoruz, gol yollarında sorunlar yaşıyoruz'' dedi.

"DAHA 13 MAÇIMIZ VAR"

Devre arası transfer döneminde istediği isimleri alamadıklarını belirten tecrübeli teknik adam, ''Benim elimde bir kadro var. Bu kadro ile devam ediyor. Devre arası tabii bir şeyler istedik biz. Olmadı ama. Elimizdeki oyuncular, kapasitelerinin üzerine çıkabilirse güzel şeyler olabilir. Daha 13 maçımız var. Daha iyi yerlere gideceğiz inşallah. Zor maçlarımız, güzel maçlarımız var. Bugün penaltıyı atabilseydik her şey daha farklı olacaktı. Taraftar, bu takıma destek versin'' şeklinde konuştu.

ÜMİT ÖZAT: KAYBETSEYDİK KAHROLURDUK

"Mükemmel oyun ve mücadele sergilediler. İkinci yarı daha çok hücumu düşündük. Değişiklikleri de buna göre yaptık. Kaçan pozisyonlar direkten dönen toplar penaltıyla maçı kaybetsek kahrolurduk" dedi.

İyi gittiklerini belirten Özat, "Gençlerbirliği herkesle kafa kafaya oynayacak bir takım. İkinci gelişimden itibaren yaptığımız hesapta 5'inci sıradayız. İyi gidiyoruz daha da iyi olacağız" diye konuştu.

Özat ve Çalımbay'dan maç sonu açıklamaları... ile ilgili etiketler Ümit Özat Trabzonspor Gençlerbirliği Rıza Çalımbay
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.