Ozan Güven ve Serenay Sarıkaya'dan bornozlu paylaşım!

Geçtiğimiz yıl Fi dizisinde canlandırdı Can Manay, karakteri ile büyük beğeni toplayan oyuncu Ozan Güven, rol arkadaşı Serenay Sarıkaya ile çekilmiş bornozlu fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.

Başarılı oyuncu Ozan Güven, sosyal medyanın akımına uyup perşembe günü eski fotoğraflarından bir tanesini paylaşarak TBT (Throw Back Thursday) yaptı.

Fi dizisinde, Serenay Sarıkaya'nın canlandırdığı Duru karakterine takıntılı şekilde aşık olan Can Manay'ı oynayan Ozan Güven, set günlerden bir fotoğraf paylaştı.

SERENAY'LA BORNOZLU FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Ozan Güven, Fi dizisi setinde çekilmiş bornozlu fotoğrafı, "Bak ne buldum" notuyla Serenay Sarıkaya'yı da etiketleyerek paylaştı. Ozan Güven'in gönderisi kısa sürede on binlerce beğeni aldı.

Ozan Güven ve Serenay Sarıkaya'dan bornozlu paylaşım!

"MÜKEMMEL"

Güven'in paylaşımını gören Sarıkaya, "Yaaa" diyerek kalpli öpücük emojisi koydu. Aynı dizide rol alan Mehmet Günsür ise "Mükemmel" yorumunu yaptı.

Ozan Güven ve Serenay Sarıkaya'dan bornozlu paylaşım! ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Ozan Güven
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.