Ozan Tufan'dan Norveç'e tarihi goller

Hollanda'ya 4, Norveç'e 3... A Milli Takım, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda 2'de 2 yaparken en güçlü rakiplerine 2 maçta 7 gol atıp 6 puan topladı. Norveç maçına damgasını vuran isim Ozan Tufan oldu...

A Milli Takım şov yapıyor.... 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'ne 4-2'lik Hollanda zaferiyle başlayan Ay-Yıldızlılar, Norveç'e de 3 tane attı. Türkiye'nin gollerinin 2'si Ozan Tufan'dan geldi.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de 5 gol, 6 asistlik bir performans sergileyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, Norveç maçına damgasını vurdu. Yıldız isim A Milli Takım'da 56 maçta 9 gole ulaştı.

Maçın henüz 4. dakikasında sol kanattan Yusuf Yazıcı’nın ortasında ceza sahası içinde Ajer’den seken topu önünde bulan Ozan Tufan, sol ayağıyla topu ağlara gönderdi. Milli yıldız 59'da da Norveç kalesine bir füze gönderdi ve skor 3-0'a getirdi.

Erling Haaland ve Alexander Sörloth gibi yıldızlarına güvenen Norveç, A Milli Takım'ın oynadığı futbol karşısında bozguna uğradı. Vikingler'in hocası Solbakken maç öncesi, "Türkiye bir roman gibi... Bazen iyi bazen kötü... Karşımızda Fransa ve Hollanda maçlarındaki Türkiye mi yoksa UEFA Uluslar Ligi'ndeki Türkiye mi olacak göreceğiz" demişti. 

Ozan Tufan, Norveçli teknik adama hangi Türkiye'yle oynadıkları en net şekilde gösterdi.

Ozan Tufan'dan Norveç'e tarihi goller

Ozan Tufan'dan Norveç'e tarihi goller ile ilgili etiketler Ozan Tufan Norveç A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.