Ozan Tufan ve Serdar Aziz, Bursaspor'a 50 bin liralık destekte bulundu

TFF 1. Lig'de mücadele eden Bursaspor'un başlattığı "Ayağa kalk Bursa" kampanyasına eski futbolcularından destek gelmeye devam ediyor. Şener Özbayraklı'nın ardından kulübün alt yapısından yetişen Ozan Tufan ve Serdar Aziz de 50 bin liralık destekte bulundu.

Eknomik olarak zor günler geçiren Bursaspor'un "Ayağa kalk Bursa" kampanyasına Ozan Tufan ve Serdar Aziz'den de destek geldi.

Bursaspor alt yapısında yetişen ve 2015 yılında 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan 26 yaşındaki futbolcu, Yeşil-Beyazlı kulübe 50 bin liralık destekte bulundu.

Bursaspor alt yapısından yetişen ve Fenerbahçe forması giyen Serdar Aziz de eski kulübüne destek verdi. 2016 yılında 4,50 milyon Euro karşılığı Galatasaray'a transfer olarak Yeşil Beyazlılar'dan ayrılan 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu da 50 bin liralık destekte bulundu.

ŞENER ÖZBAYRAKLI DA DESTEK VERMİŞTİ

Medipol Başakşehir'de forma giyen Bursaspor'un eski futbolcusu Şener Özbayraklı da daha önce kampanyaya destek olmuştu.

KAMPANYA SÜRESİ UZATILDI

Yeşil- Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 10 Ağustos tarihinde bitirilmesi planlanan kampanya süresinin yoğun destek üzerine uzatıldığı ve 16 Ağustos'ta sona ereceği belirtildi.

Ozan Tufan ve Serdar Aziz, Bursaspor'a 50 bin liralık destekte bulundu ile ilgili etiketler Bursaspor Ozan Tufan Serdar Aziz Ayağa Kalk Bursa
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.