İnter gözlemcileri Kadıköy'de Ozan Tufan ve Berkan İsmail Kutlu'yu izledi

Fenerbahçe'nin milli yıldızı Ozan Tufan ile Aytemiz Alanyaspor’dan Berkan İsmail Kutlu’ya Inter’den yakın takip var. Alanyaspor mücadelesini tribünden takip eden İtalyan devi Inter’in yetkilileri Ozan ve Berkan İsmail Kutlu’yu izledi.

Fenerbahçe'nin milli yıldızı Ozan Tufan, İtalyan devi İnter'in radarında... Serie A ekibi, Fenerbahçe-Aytemiz Alanyaspor maçında gözlemci göndererek Ozan Tufan ve Akdeniz ekibinden Berkan İsmail Kutlu hakkında rapor istedi. İki futbolcuyu yakın takibe alan İtalyan scoutların nasıl bir rapor vereceği merak konusu...

Devre arasında satılması gündeme gelen Ozan Tufan için Premier League ekiplerinden Crystal Palace, resmi teklifini Fenerbahçe yönetimine iletmişti. İsmi pek çok Avrupa kulübüyle anılan 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun 2023'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

İnter'in radarındaki diğer isim olan Berkan İsmail Kutlu ise Akdeniz ekibine bu yaz 4 yıllık imza atmıştı. İsviçre altyapılı 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon Süper Lig'de 15 maçta görev yapıp 1 gol, 1 asistle oynadı.

 

İnter gözlemcileri Kadıköy'de Ozan Tufan ve Berkan İsmail Kutlu'yu izledi ile ilgili etiketler Ozan Tufan Inter Fenerbahçe Aytemiz Alanyaspor Berkan İsmail Kutlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.