Ozan Tufan İngiltere yolcusu! Fenerbahçe ve Hull City transferi açıkladı

Fenerbahçe, Ozan Tufan’ın Hull City’ye transferi konusunda İngiliz Kulübü ile prensip anlaşması sağlandığını açıkladı. Hull City de yaptığı açıklamada Ozan Tufan için Fenerbahçe ile anlaşma sağlandığını duyurdu.

Fenerbahçe, Ozan Tufan'ın transferi konusunda Hull City ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı. Tecrübeli orta saha, sağlık kontrolünden geçmek için yarın İngiltere'ye gidecek.

''İNGİLİZ KULÜBÜ İLE PRENSİPTE ANLAŞILMIŞTIR''

Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Ozan Tufan’ın Hull City’ye transferi konusunda İngiliz Kulübü ile prensip anlaşması sağlanmıştır. Ozan Tufan kişisel görüşmelerini gerçekleştirmek ve sağlık kontrolünden geçmek  için yarın İngiltere’ye gidecektir" ifadeleri kullanıldı.

HULL CITY'DE TRANSFERİ TARAFTARLARIYLA PAYLAŞTI

İngiltere Championship'te mücadele eden ve Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City de 27 yaşındaki futbolcuyla ilgili gelişmeyi internet sitesinden taraftarlarıyla paylaştı.

Geçen sezonun ilk devresinde İngiltere Premier Lig'de Watford'un formasını terleten tecrübeli orta saha, devre arası transfer döneminde Fenerbahçe'ye geri dönmüştü. Ozan Tufan'ın böylece yolu bir kez daha Ada'ya düştü. 

Ozan Tufan İngiltere yolcusu! Fenerbahçe ve Hull City transferi açıkladı ile ilgili etiketler Ozan Tufan Fenerbahçe Transfer Hull City
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.