Ozan Tufan, Acun Ilıcalı sahibi olduğu Hull City'de

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon kadro dışı bırakılan Ozan Tufan takımdan ayrılıyor. Milli futbolcunun, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City ile anlaşmaya vardığı ve bu hafta sonu yeni takımına katılacağı ifade edildi.

The Athletic'in haberine göre Ozan Tufan, Hull City ile anlaştı. 27 yaşındaki oyuncu, Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu ve Shota Arvaledze'nin teknik direktörlüğünü yaptığı İngiltere ikinci lig ekibiyle anlaştı. 

''PERFORMANSA DAYALI BİR ÜCRET ALACAK''

Anlaşmanın tam yapısı bilinmiyor; ancak transfere yakın kaynaklar, nominal bir başlangıç ücreti olacağını ve performansa dayalı olarak bu ücret artacak. Sözleşme ise iki ya da üç yıllık olacak.

HAFTA SONU TAKIMA KATILACAK

Geçen sezon İngiltere Premier Ligi'nden düşen Watford'da kiralık geçiren Ozan Tufan, bu hafta sonunda Hull City'deki yeni takım arkadaşlarına katılacak.

MESUT ÖZİL'LE BİRLİKTE KADRO DIŞI BIRAKILMIŞTI

Ozan Tufan, Arsenal'den Fenerbahçe'ye transfer olan Mesut Özill'le birlikte Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılmıştı.

Ozan Tufan, Acun Ilıcalı sahibi olduğu Hull City'de ile ilgili etiketler Ozan Tufan Acun Ilıcalı Transfer Hull City
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.